728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

    Ζητάει αποζημίωση, επειδή ο σκύλος του πέθανε κατά την διάρκεια πλαστικής επέμβασης....

    Αποζημίωση ζητάει ένας εκτροφέας σκύλων στο Πεκίνο από μία κλινική ζώων, επειδή ο σκύλος του πέθανε κατά την διάρκεια πλαστικής επέμβασης στο πρόσωπο.
    Συγκεκριμένα, ο Yu έκρινε πως ο σκύλος του χρειαζόταν πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, προκειμένου να...
    γινόταν πιο ελκυστικός και να έβρισκε σύντροφο. ''Αν η εμφάνισή του βελτιωνόταν,  οι ιδιοκτήτες θηλυκών σκύλων θα πλήρωναν περισσότερο για το ζευγάρωμα του σκύλου τους με τον δικό μου.'' δήλωσε ο ίδιος στην Global Times.
    Η επέμβαση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο σκύλος ράτσας Tibetan Mastiff, όμως, πέθανε στο χειρουργείο από ανακοπή εξαιτίας της αναισθησίας
    Τώρα ο Yu ζητάει από την κλινική το ποσό που είχε καταβάλει για την αγορά του σκύλου, δηλαδή 880.000 γιουάν.
    Οι φιλοζωικές οργανώσεις αντέδρασαν έντονα για αυτό το συμβάν. ''Είναι απαράδεκτο ότι ο σκύλος οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αισθητικούς λόγους, επειδή αυτό ήθελε ο ιδιοκτήτης του.'' δήλωσε ο επικεφαλής της Capital Animal Welfare Association στο Πεκίνο, Qin Xiaona στους  Global Times.
    Οι σκύλοι αυτής της ράτσας (φωτο) φημίζονται για την εξυπνάδα τους αλλά και για την αγριότητα τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας Κινέζος βαρώνος είχε αγοράσει ένα τέτοιο σκύλο έναντι 950.000 ευρώ. Λέγεται πως η απόκτηση ενός τέτοιου σκύλου θεωρείται περίτρανη απόδειξη πλούτου και γούστου.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ζητάει αποζημίωση, επειδή ο σκύλος του πέθανε κατά την διάρκεια πλαστικής επέμβασης.... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top