728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

    Πολύ σωστά! Δεν "επιστρέφονται" τα σκυλιά που χρησιμοποιήθηκαν στις κυνομαχίες...

    Μακριά από τα ασυνείδητα αφεντικά τους θα μείνουν οι έξι σκύλοι που βρέθηκαν τραυματισμένοι στις κυνομαχίες του περασμένου Σαββάτου.
    Σύμφωνα με εισαγγελική απόφαση, αναστέλλεται προσωρινά η εκτέλεση εναπόδοσης των άτυχων ζώων. Όπως ανέφερε η αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Πιερίας «Συμμετέχω» Άντυ Νατσιοπούλου, «τα σκυλιά παραμένουν στο κτηνιατρείο μέχρι να αποθεραπευτούν πλήρως. Στην απόφαση αυτή σημαντικός ήταν ο ρόλος των μελών της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.
    Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ...
    του περασμένου Σαββάτου άνδρες της αστυνομίας Κατερίνης, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, προχώρησαν στη σύλληψη 17 ατόμων που συμμετείχαν σε κυνομαχίες. Οι συλληφθέντες, 13 Έλληνες και τέσσερις υπήκοοι ΠΓΔΜ, ηλικίας 21 έως 55 ετών, παρακολουθούσαν μονομαχία ανάμεσα σε δύο σκύλους σε χώρο σταβλισμού ζώων στην Κατερίνη. Σε τρία οχήματα εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν επτά σκύλοι, εκ των οποίων ο ένας νεκρός. Οι σκύλοι παραδόθηκαν σε κτηνίατρο του δήμου Κατερίνης για περίθαλψη και διενέργεια εξετάσεων.

    Διαβάστε επίσης κι αυτά:

    Καλά τους έκαναν! Συνέλαβαν 17 άτομα για κυνομαχίες


    Καταδικάστηκαν για τις κυνομαχίες. Ποιοι και γιατί αντέδρασαν

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πολύ σωστά! Δεν "επιστρέφονται" τα σκυλιά που χρησιμοποιήθηκαν στις κυνομαχίες... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top