728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

    Διεθνής επιτυχία! Το αμερικανικό FoxNews αναδημοσιεύει (και σχολιάζει) την αποκάλυψή μας για την "επιστροφή" του Ρούμπι...

    Την αποκάλυψη που έκανε (πάλι πρώτη) η "Εφημερίδα των Σκύλων" για την επιστροφή του Ρούμπι στο κέντρο της Αθήνας αναδημοσίευσε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ FOX NEWS.
    Το δημοσίευμα έχει τίτλο: "O Έλληνας σκύλος κατά της λιτότητας γύρισε στους δρόμους, αφού οι υπεύθυνοι του δήμου Αθηναίων έκριναν πως δεν είναι επικίνδυνος''.
    Και γράφει τα εξής:
    "Ο Ρούμπι, ο σκύλος κατά της λιτότητας είναι πάλι στους δρόμους της Αθήνας, λίγο πριν...
    την επόμενη επίσκεψη της τρόικας στην Ελλάδα.
    Ο αδέσποτος σκύλος έγινε διάσημος αυτό τον μήνα, επειδή γάβγισε μαζί με άλλους σκύλους εναντίον των εκπροσώπων της τρόικας κατά την άφιξη τους στο υπουργείο Οικονομικών.
    Στη συνέχεια, ο Ρούμπι ''συνέληφθη'' από τους υπεύθυνους του δήμου και αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή, αφού τον παρακολούθησαν για δύο βδομάδες και δεν έδειξε κανένα σημάδι επιθετικότητας.
    Ανακοίνωση του δήμου τονίζει πως ο Ρούμπι ''συνελήφθη'', διότι υπήρξε καταγγελία ότι δάγκωσε άνθρωπο. Αναφέρεται πως αυτό δεν συνδέεται με το περιστατικό έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Εξάλλου, στην Αθήνα οι σκύλοι συχνά ακολουθούν τους διαδηλωτές στις συγκεντρώσεις.
    Στο μεταξύ η ύφεση στην Ελλάδα συνεχίζεται. Η τρόικα που δανείζει χρήματα στην χώρα απαιτεί περικοπές και αλλαγές".

    Το σχετικό link είναι αυτό:
    http://www.foxnews.com/us/2013/03/29/greek-anti-austerity-dog-back-on-streets-after-athens-officials-deem-him/

    Διαβάστε επίσης:

    Ο υπέροχος Ρούμπι πάλι με τους φίλους του. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις σημερινές του βόλτες στο κέντρο της Αθήνας...

    Διαβάστε τι γράφουν στο facebook για τον Ρούμπι...

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Διεθνής επιτυχία! Το αμερικανικό FoxNews αναδημοσιεύει (και σχολιάζει) την αποκάλυψή μας για την "επιστροφή" του Ρούμπι... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top