728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

    Πώς μπορεί να προετοιμαστεί ο σκύλος σας για την ζεστή;

    Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, για αυτό ο σκύλος σας πρέπει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην υποφέρει από αυτή την αλλαγή. Κατ' αρχάς, πρέπει να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο. Οι εξετάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας του.
    Επίσης, καλό είναι να πάτε τον σκύλο σας για καλλωπισμό, αφού έτσι θα καθαρίσει το τρίχωμα του.
    Αυτή την εποχή απαραίτητη είναι η προστασία από ψύλλους και τσιμπούρια. Για αυτό, πρέπει να του αγοράσετε τα κατάλληλα κολάρα και αμπούλες. Ακόμα, χρειάζεται να διατηρείτε τον χώρο στον οποίο κινείται καθαρό.
    Πολλοί σκύλοι, όπως και άνθρωποι, υποφέρουν, ειδικά αυτή την περίοδο, από αλλεργίες. Οι ειδικοί προτείνουν...
    να βγάζετε βόλτα τον σκύλο σας είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ, όταν η ατμόσφαιρα είναι πιο καθαρή. Η αντιμετώπιση της αλλεργίας στον σκύλο είναι η ίδια με τον άνθρωπο. Παρ' όλα αυτά, καλό είναι να απευθυνθείτε στον κτηνίατρο.
     Τώρα που ο καιρός είναι ζεστός είναι μία καλή ευκαιρία για γυμναστική τόσο για εσάς όσο και για τον σκύλο σας. Έτσι, πρέπει και οι δύο να  αφιερώσετε τουλάχιστον 30 ως 60 λεπτά ημερησίως για γυμναστική.
    Τέλος, αυτή την εποχή οι σκύλοι αλλάζουν τρίχωμα, κάτι που είναι ενοχλητικό όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για εσάς. Για αυτό, χρειάζεται συχνό λούσιμο και ισορροπημένη διατροφή, η οποία πρέπει να περιέχει  τα αμινοξέα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, ώστε το τρίχωμά του να παραμείνει υγιές και λαμπερό.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς μπορεί να προετοιμαστεί ο σκύλος σας για την ζεστή; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top