728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 23 Απριλίου 2013

    Στην δικαιοσύνη ζευγάρι στην Μεγάλη Βρετανία, επειδή παραμελούσε τους σκύλους του...

    Στην δικαιοσύνη οδηγήθηκε ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία, διότι παραμελούσε τους σκύλους του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί στην Victoria Sams, 35 ετών, και στον σύζυγός της, David, από το Meadowfield, Co Durham ποινή φυλάκισης.
    Οι αρμόδιοι που έκαναν έλεγχο στο σπίτι τους εντόπισαν τους δύο σκύλους σε άθλια κατάσταση.
    Ο κτηνίατρος που τους εξέτασε έκρινε πως η υγεία τους είναι κλονισμένη.
    Ο ένας σκύλος ονόματι Ebby υπέφερε...
    από αρθίτριδα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο άλλος σκύλος, Kizz, είχε στο στόμα του ένα κόκκαλο που τον εμπόδιζε να φάει, με αποτέλεσμα να μολυνθεί από τέτανο.
    Αν ο έλεγχος και η βοήθεια αργούσαν λίγες μέρες ακόμα, οι σκύλοι θα είχαν πεθάνει.
    Η κατηγορούμενη είπε πως ο ένας σκύλος ήταν ηλικιωμένος και δεν είχε παρατηρήσει το κόκκαλο στο στόμα του άλλου. Ο σύζυγός της ανέφερε ότι φρόντιζαν τακτικά τους σκύλους. Δικαιολογήθηκε πως έλειπαν στο στο Λονδίνο λίγες μέρες πριν έρθουν στο σπίτι οι αρμόδιοι.
    Η πρόεδρος του δικαστηρίου Patricia Bacon προειδοποίησε το ζευγάρι πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της φυλάκισης. Μάλιστα, τους συμβούλευσε να ορίσουν ένα καλό συνήγορο υπεράσπισης στην δίκη που θα γίνει τον Μάιο. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Στην δικαιοσύνη ζευγάρι στην Μεγάλη Βρετανία, επειδή παραμελούσε τους σκύλους του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top