728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 19 Μαΐου 2013

    Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά...

     
    Χθες το μεσημέρι γύρω στη 13.00 ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στη θάλασσα στο καρνάγιο. Μάρτυρες που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν την δημοτική αστυνομία, της οποίας άνδρες έφθασαν άμεσα στο σημείο.
    Μετά ειδοποιήθηκε και το λιμεναρχείο Ρόδου, αλλά μέσα στα επόμενα 45 λεπτά δε φάνηκε κανείς στο σημείο. Οι ανήλικοι έπνιγαν με σκοινιά τα σκυλιά από τη στεριά μέσα στη θάλασσα και όταν... αντιλήφθηκαν ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία έγιναν άφαντοι.
    Ένα μικρό σκυλάκι τους ξέφυγε από το σκοινί και έπεσε μέσα στη θάλασσα. Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το συμβάν μπορείτε να δείτε που μπήκε το σκυλάκι για να γλυτώσει. Κάποιος Άγγλος που βρέθηκε στην περιοχή βούτηξε και έβγαλε έξω το τρομαγμένο ζώο.
    Στο σημείο βρέθηκε και μια δικηγόρος που υποστηρίζει τη φιλοζωική οργάνωση και με τη συνεργασία της με τη δημοτική αστυνομία, θα παραλάμβανε το σκυλάκι η Φιλοζωική.
    Το γεγονός έρχεται να στηρίζει προχθεσινό δημοσίευμα του rodosreport για την επαιτεία και τα κουτάβια και το πως τα κακομεταχειρίζονται. Αυτή τη φορά υπήρξαν μάρτυρες και σταμάτησαν την απάνθρωπη δράση των ανήλικων αθίγγανων. Αναλογιστείτε πόσα παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί.
    Επιτέλους πότε θα παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές;
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Ας εφαρμόσουν τον νόμο που υπάρχει και να αφήσουν τα σου και μου οι αρχές του τόπου.
      Ονόμος λέει :ότι σε τουριστηκά θέρετρα απογορεύεται η προσέγγιση και διαμονή των ρομά(γύφτων)κλπ
      Μόνο έτσι θα σώσουμε τον τόπο μας, στο παρελθόν που εφαρμόστηκε είχε τρομερή ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top