728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

    Πύργος: Η υπόθεση βασανισμού σκύλου (δεν) προωθείται...

    «Talk of the town» στον Πύργο ήταν την εβδομάδα που πέρασε το περιστατικό με τον σκύλο που ο ιδιοκτήτης του είχε δέσει στο αγροτικό αυτοκίνητό του (με καρότσα) με αλυσίδα και τον έσερνε στην άσφαλτο!
    Ο άτυχος σκύλος έκλαιγε με λυγμούς από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά που του επεφύλασσε ο...
    «αφέντης» του που δεν δίστασε να τον υποβάλει στο συγκεκριμένο μαρτύριο και μάλιστα καταμεσής ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πύργου!
    Οι πληροφορίες του patrisnews.com αναφέρουν ότι ως το μεσημέρι της Παρασκευής ο Εισαγγελέας Πύργου δεν είχε λάβει το φάκελο με τη σχετική δικογραφία (σ.σ. έχουν κατατεθεί μηνύσεις ενάντια στον ιδιοκτήτη του ζώου), γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά…

    Ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου
    Έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα κάνουμε γνωστό ότι ο σύλλογός μας ουδέποτε συζήτησε το ενδεχόμενο να δεχθεί έναν αριθμό αδέσποτων σκυλιών από άλλο Δήμο της Ηλείας στον χώρο που λειτουργεί ως καταφύγιο στην περιοχή της Συντριάδας στον Πύργο.
    Ήδη ο συγκεκριμένος χώρος είναι κορεσμένος –φιλοξενώντας περίπου 200 σκυλιά κάθε ηλικίας- και εδώ και πολύ καιρό τον συντηρούμε οριακά.
    Το πρόβλημα των αδέσποτων δεν λύνεται με τη μέθοδο του «κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι» αλλά με οργανωμένες προσπάθειες ευαισθητοποίησης των πολιτών και –το σημαντικότερο- με εφαρμογή του νόμου 4039 σύμφωνα με τον οποίο κάθε Δήμος υποχρεούται να διαθέτει Καταφύγιο φροντίδας και περίθαλψης αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων…
    patrisnews.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πύργος: Η υπόθεση βασανισμού σκύλου (δεν) προωθείται... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top