728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

    Ο σκύλος από την Αρμενία που ταξίδεψε στην Αμερική ζητώντας ιατρική βοήθεια...

    Ο Dikran ήταν ένας αδέσποτος σκύλος 7 μηνών που ζούσε στους δρόμους της Αρμενίας.
    Όταν τον συνάντησε η Laura Manukian, μία εθελόντρια της φιλοζωικής οργάνωσης Coastal German Shepherd Rescue, κατάλαβε πως χρειαζόταν την βοήθειά της.
    Τα...



    μπροστινά πόδια του ήταν παραμορφωμένα προφανώς λόγω υποσιτισμού. Επίσης, τα αυτιά του ήταν κομμένα.
    Η εθελόντρια υποστηρίζει πως ο σκύλος μάλλον γεννήθηκε σε εκτροφείο από όπου τον έδιωξαν, όταν κατάλαβαν την κατάσταση της υγείας του.
    Η οργάνωση, λοιπόν, αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα, για να ταξιδέψει ο Dikran στην Αμερική. Πράγματι, στις 15 Μαΐου 2013 κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν για το ταξίδι του. Τώρα, γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την ιατρική θεραπεία.
    Στο Λος Άντζελες όπου βρίσκεται ο Dikran ακολουθεί ειδική εκπαίδευση. Η επόμενη εξέταση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουλίου. Ο κτηνίατρος υποστηρίζει πως είναι μικρός σε ηλικία για να χειρουργηθεί αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας του, ο Dikran θα μπορέσει να αναζητήσει σπίτι που θα τον υιοθετήσει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο σκύλος από την Αρμενία που ταξίδεψε στην Αμερική ζητώντας ιατρική βοήθεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top