728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

    Πώς θα μάθω τον σκύλο μου να κολυμπάει;

    Ο σκύλος σας δεν ξέρει να κολυμπάει και εσείς θέλετε να τον μάθετε. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε να πετύχετε τον σκοπό σας πιο εύκολα. Πρέπει, βέβαια, να έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστεί να τα επαναλάβετε πολλές φορές.
    Κατ' αρχάς, αν έχει αέρα και κύματα, δεν πρέπει να προσπαθήσετε. Διαφορετικά, βρέξτε τα πόδια σας, ώστε και εκείνος να πλησιάσει και...


     να βρέξει τα δικά του. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να τρέξετε λίγο στο νερό, για να το δει σαν παιχνίδι. Ύστερα, μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο μέσα και να τον παροτρύνετε να έρθει. Τα χάδια και η επιβράβευση για κάθε προσπάθειά του είναι απαραίτητα.
    Να έχετε υπόψη πως η πρώτη αρνητική αντίδραση θα εκδηλωθεί μόλις βραχούν τα πόδια του, η δεύτερη όταν βραχεί η κοιλιά του και η τρίτη, όταν νιώσει πως τα πόδια δεν πατούν.
    Αν τυχόν πανικοβληθεί, πρέπει να είστε έτοιμοι να τον βοηθήσετε όπως βοηθάμε τα παιδιά. Θα βάλετε, δηλαδή,  τα χέρια σας στην κοιλιά του, ώστε να νιώσει ασφάλεια και να κουνήσει τα πόδια του μέσα στο νερό. Θα τραβήξετε τα χέρια σας για λίγα δευτερόλεπτα και όταν αρχίζει να βουλιάζει, θα τον βοηθήσετε πάλι.Τις πρώτες φορές δοκιμάστε πολλές φορές και από λίγο.
    Μην αφήνετε ποτέ τον σκύλο να κολυμπάει με γεμάτο στομάχι. Στην παραλία πρέπει να έχετε μαζί σας δροσερό νερό και να του εξασφαλίσετε σκιά.Τέλος, μετά το κολύμπι χρειάζεται να τον ξεπλύνετε.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς θα μάθω τον σκύλο μου να κολυμπάει; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top