728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

    Το απόλυτο σόου σκύλων στην... Ουγκάντα

    Στην μακρινή Ουγκάντα των 37 εκατομμυρίων κατοίκων δεν είναι λίγα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων. Τα λιθοβολούν, τα χτυπούν και ακόμα τα σέρνουν με τα αυτοκίνητα τους.
    Ωστόσο, μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο απέδειξε το αντίθετο, δηλαδή ότι υπάρχουν άνθρωποι στην...
    χώρα που φροντίζουν και αγαπούν τα ζώα, ειδικότερα τους σκύλους. Εκεί έδειξαν την πίστη τους και την αγάπη τους στους τετράποδους φίλους τους, όπως κάνουν αυτοί κάθε μέρα. Ήταν το απόλυτο σόου σκύλων.
    Οι σκύλοι οδήγησαν τους ιδιοκτήτες τους στο Kyadondo για να γιορτάσουν όλοι μαζί την δική τους μέρα. Εκεί μπορούσε να βρει κανείς διάφορα προϊόντα, σαμπουάν, παιχνίδια, λουριά και φουλάρια και να παρακολουθήσει αγώνες δεξιοτήτων.
    Μεγάλος νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο σκύλος ονόματι Piglet (φωτο) ο οποίος κέρδισε με τα κόλπα του το χειροκρότημα του κοινού. Εκτός από αυτά, θεωρήθηκε ο πιο έξυπνος και σκύλος της ημέρας ο οποίος ακολουθεί  την ιδιοκτήτριά του παντού όλη την ημέρα.
    Το χρηματικό έπαθλο που έλαβε εκείνη εξαιτίας του Piglet το δώρισε σε μία φιλοζωική οργάνωση, με σκοπό να βοηθήσει τους αδέσποτους σκύλους. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το απόλυτο σόου σκύλων στην... Ουγκάντα Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top