728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

    Ούτε άνθρωπος! Σκύλος ζει εξι χρόνια στον τάφο του αφεντικού του...

    Ένα γερμανικό Shepherd με το όνομα Capitan εξαφανίστηκε από το σπίτι του όταν ο ιδιοκτήτης του Manuel Guzman, πέθανε ξαφνικά, το 2006. Οι συγγενείς έψαξαν, δεν το βρήκαν και νόμισαν ότι το είχε σκάσει ή το είχε πατήσει αυτοκίνητο καθώς περιπλανιόταν.
    Μια εβδομάδα μετά, όταν... πήγαν να επισκεφθούν τον τάφο του θανόντος, βρήκαν τον Capitan να στέκεται στο πλάι του...«Δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο. Είναι μυστήριο το πως κατάφερε να το βρει», δήλωσε η οικογένεια του.
    Το σκυλί αναγνώρισε τους συγγενείς, τους ακολούθησε σπίτι αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο νεκροταφείο. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, ο Capitan, ζει ακόμα δίπλα στον τάφο του αφεντικού του, στο νεκροταφείο της Villa Carlos Paz, στο κέντρο της Αργεντινής. Όσες φορές ο γιος προσπαθεί να το φέρει πίσω στο σπίτι, εκείνο μένει λίγο και μετά ξαναγυρνά, πάντοτε πριν σκοτεινιάσει. Οι εργαζόμενοι πλέον φροντίζουν τον Capitan γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το πλάι του αφεντικού τους...
    Το σκυλάκι το είχε αγοράσει ο Manuel Guzman δώρο στον 13χρονο γιό του, το 2005. Το Μάρτιο της επόμενης χρονιάς ο Manuel απεβίωσε ξαφνικά. Όταν επέστρεψαν σπίτι από την κηδεία οι συγγενείς δεν βρήκαν το σκυλί πουθενά, ώσπου το συνάντησαν μπροστά τους μια εβδομάδα μετά.
    Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Διευθυντή του νεκροταφείου, ο Capitan εμφανίστηκε μια μέρα μόνος του, περιπλανήθηκε για λίγο ανάμεσα στους τάφους, και όταν ανακάλυψε αυτόν του αφεντικού του, κάθησε δίπλα του.
    Το προσωπικό λέει ότι μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνει μια μικρή βόλτα τριγύρω αλλά μόλις η ώρα πάει έξι το απόγευμα ακριβώς, επιστρέφει κάθε μέρα και ξαπλώνει πάνω στον τάφο του αφεντικού του. 
    Πηγή filozoiki.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ούτε άνθρωπος! Σκύλος ζει εξι χρόνια στον τάφο του αφεντικού του... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top