728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

    Δίνεται για υιοθεσία η πυροβολημένη Μέλανι...

    Η Μέλανι είναι πλέον έτοιμη για υιοθεσία! Μεταφέρθηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 στην Θεσσαλονίκη στην κτηνιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Η διάγνωση ήταν θωρακοσφυικό σύνδρομο. Σύμφωνα με τις εξετάσεις και τις ακτινογραφίες, συστήθηκε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση των δύο βλημάτων από την σπονδυλική στήλη. Εξετάστηκε από τον Καζάκο Γεώργιο και τον Παντελούκα Νίκο και χειρουργήθηκε από τους ίδιους. Ο κυριότερος λόγος για το χειρουργείο εκτός από την αφαίρεση των βλημάτων ήταν και οι πιθανότητες βελτίωσης της κατάστασης της που ήταν μικρές αλλά δεν αποκλείονταν.
    Τελικά η επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 από τους άνωθεν, αλλά δυστυχώς η αφαίρεση των βλημάτων ήταν αδύνατη, καθώς η βλάβη που θα προκαλούνταν με την αφαίρεσή τους ήταν πιο επικίνδυνη, λόγω των νεύρων που περνάνε από τα σημεία, γεγονός το οποίο δεν είχε γίνει ορατό με τις απεικονιστικές εξετάσεις που προηγήθηκαν. Κατά τα άλλα οι εξετάσεις έδειξαν ότι η μικρή είναι ένα υγιέστατο πλάσμα 1 έτους.
    Η Μέλανι από την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 βρίσκεται και πάλι κοντά μας, με την φροντίδα και την αγάπη που της αρμόζει. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποπληρώθηκαν οι εξετάσεις και το χειρουργείο της. Επίσης μας έγινε καροτσάκι δωρεά και τρέχει με χίλια.
    Στις 10 Ιουνίου 2013 αφαιρέθηκαν και τα ράμματά της και έχουν επουλωθεί πλήρως όλες οι πληγές της από το σούρσιμο στα πόδια της.
    Ευχαριστούμε...
    όλους σας για τις κοινοποιήσεις και για όλη την βοήθεια. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω ανθρώπους για τις ευγενικές δωρεές τους:

    1. ΗΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ 20 ευρώ
    2. ΑΡΓΥΡΩ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 20 ευρώ
    3. ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΛΙΔΟΥ 10 ευρώ
    4. GILIAN REDFEARN 30 ευρώ
    5. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΒΕΛΙΑ 20 ευρώ
    6. ΟΛΓΑ ΛΙΑΠΗ 50 ευρώ
    7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΟΥΖΑΣ ευρώ 50
    8. ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΟΥΜΗ 15 ευρώ
    9. ΕΛΙΝΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ 10 ευρώ
    10. ΝΕΛΛΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ 10 ευρώ
    11. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΕΝΤΖΙΔΗΣ 50 ευρώ
    12. RENATA BROSOVA 50 ευρώ
    13. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ 50 ευρώ
    14. GEORGIOS PAPANIKOLAOU 100 ευρώ
    15. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΛΑΧΟΥ 50 ευρώ
    16. MARILEE HEISS 30 ευρώ
    17. ΒΑΣΩ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ 200 ευρώ
    18. ΦΩΦΗ ΜΠΑΛΟΥ (ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ) 50 ευρώ
    19. ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΟΥ 10 ευρώ
    20. JULIE HARGREAVES 5,68 ευρώ
    21. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ 3 ευρώ
    22. CHRISTINE VERBEQUE 20 ευρώ
    23. ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ (μεγάλη δωρεά σε φαρμακευτικό υλικό και κουβερτούλες)
    24. Fur Angels Abroad 400$
    25. ΚΑΛΛΙΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 15 ευρώ

    Για το περιστατικό της Μέλανι ειδοποιηθήκαμε στις 26 Απριλίου 2013 από κάτοικο της περιοχής του Ευαγγελισμού, όπου και βρέθηκε πυροβολημένη από σκάγια κυνηγού. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ζώο περιφερόταν για 2 εβδομάδες περίπου τραυματισμένο στη σπονδυλική στήλη σέρνοντας τα 2 πίσω άκρα. Κρυβόταν σε αυλές αλλά από παντού το έδιωχναν.
    Όταν ειδοποιηθήκαμε το ζώο βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, είχε σκιστεί το δέρμα του στα πίσω πόδια από το σύρσιμο και ήταν νηστικό για μέρες.
    Η Μέλανι, είναι μια νεαρή σκυλίτσα 1.5 έτους και μόλις 7.5 κιλά. Είναι γεμάτη ενέργεια και όρεξη για ζωή! Όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες της έχει 2 σκάγια στη σπονδυλική της στήλη, οι οποίες, σύμφωνα με την εκτίμηση των κτηνιάτρων, έχουν πειράξει το νευρικό της σύστημα.
    Για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να βοηθήσουμε περισσότερα τραυματισμένα ζωάκια, χρειαζόμαστε τη δική σας οικονομική βοήθεια. Ήδη έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες σε διάφορα κτηνιατρεία της Λάρισας, τις οποίες πληρώνουμε μόνοι μας, πράγμα δύσκολο με τόσα ζώα που έχουμε αναλάβει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το σωματείο μας. Συνεργαζόμαστε με τους περισσότερους κτηνιάτρους της Λάρισας και για το σκοπό αυτό έχουμε ανοίξει καρτέλες οικονομικής βοήθειας υπέρ του σωματείου μας "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας" για τα περιστατικά που έχουμε πάει σε διάφορα κτηνιατρεία της πόλης μας. Όποιος θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στην κάλυψη αυτών των περιστατικών μπορεί να πάει στα κτηνιατρεία που έχουμε ή θα έχουμε τα περιστατικά και να αφήσει ένα οποιοδήποτε ποσό στις καρτέλες που έχει ανοίξει το σωματείο μας εκεί. Θυμηθείτε ότι ακόμη και 1 ευρώ για εμάς είναι πολύτιμο! Πριν από κάποια κίνησή σας, στείλτε μας μήνυμα εδώ στη σελίδα μας, ώστε να σας πούμε πού έχουμε τα περιστατικά, σε ποια κτηνιατρεία. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
    PAYPAL ACCOUNT: adespotoiethelontes@gmail.com
    ******* Όποιος ενδιαφέρετε να υιοθετήσει την Μέλανι, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο WUP 6978.839-505 (Κατερίνα).

    Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δίνεται για υιοθεσία η πυροβολημένη Μέλανι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top