728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

    Απολύθηκε, επειδή προσπάθησε να σώσει ένα σκύλο από την ζέστη...

    Η Clara Cheney (φωτο) εργαζόταν στο πολυκατάστημα Walmart στο Kemptiville στο Ontario του Καναδά. Είναι φιλόζωη και έχει ένα σκύλο ονόματι Chico. Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να μένει ο σκύλος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι.
    Έτσι, την περασμένη Τετάρτη παρατήρησε μισή ώρα πριν αρχίσει η βάρδια της έναν άνδρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το πολυκατάστημα. Άνοιξε τα...


     παράθυρα και άφησε μέσα τον σκύλο του.  Μάλιστα, το αυτοκίνητο δεν ήταν στην σκιά αλλά εκτεθειμένο στον ήλιο.
    Η Carla πλησίασε τον άνδρα και του εξήγησε πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.Εκείνος αντέδρασε λέγοντας πως δεν της έπεφτε λόγος. Τότε, η Carla ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Πράγματι, οι αστυνομικοί πήγαν στο πολυκατάστημα και συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη του σκύλου.
    Λίγο αργότερα όμως ανακοινώθηκε στην Carla πως απολύθηκε, διότι δεν ακολούθησε τον κανονισμό του καταστήματος. Έπρεπε, δηλαδή, να αναφέρει το περιστατικό πρώτα στον υπεύθυνο και να φερθεί ευγενικά στον πελάτη, κάτι που δεν έκανε.
    Αξίζει να σημειωθεί πως η Carla είχε παρατηρήσει και την περασμένη βδομάδα έναν άλλο σκύλο μόνο του στο αυτοκίνητο. Εκείνη την φορά ακολούθησε τον κανονισμό και ενημέρωσε τον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε πως δεν έπρεπε να ασχοληθούν με αυτό το συμβάν.
    Η Carla δεν είναι η πρώτη υπάλληλος του που απολύεται για αυτό τον λόγο. Πριν δύο χρόνια περίπου ένας άλλος υπάλληλος είχε απολυθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Απολύθηκε, επειδή προσπάθησε να σώσει ένα σκύλο από την ζέστη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top