728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

    Σκύλοι εναντίον αρκούδας σε ένα αποκρουστικό σόου...

    Η Royal Canin έχει γίνει χορηγός σε εκατοντάδες σόου σκύλων. Έγινε, όμως, χορηγός και σε ένα εντελώς αποκρουστικό σόου στο Dubovy Gay στην Ουκρανία κατά το οποίο σκύλοι επιτίθενται σε μία τρομαγμένη αρκούδα.
    Το συμβάν αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κυρίως κατά της εταιρείας-χορηγού. Συγκεκριμένα, η...

     οργάνωση Four Paws από την Αυστραλία που δραστηριοποιείται για την προστασία των αρκούδων αντέδρασε τόσο έντονα, ώστε η Royal Canin αναγκάστηκε να προσφέρει 250.000 ευρώ για την σωτηρία και την προστασία 20 αρκούδων.
    Η φιλοζωική οργάνωση έδωσε στην δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται μία τρομαγμένη αρκούδα να είναι δεμένη σε ένα δέντρο, ενώ κυνηγετικοί σκύλοι γαβγίζουν και την δαγκώνουν. Αυτοί οι σκύλοι έχουν εκπαιδευθεί για να επιτίθενται και να βυθίζουν τα δόντια τους στον λαιμό της αρκούδας. Πολλές φορές ένας σκύλος ορμάει στον λαιμό της, ενώ ένας άλλος της δαγκώνει τα πόδια. Μάλιστα, ορισμένοι ασυνείδητοι βάζουν στοιχήματα για την κατάληξη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρκούδες σπάνια πεθαίνουν, απλώς υποφέρουν από τις πληγές και την αιμορραγία.
    Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν άγνοια για το συμβάν αυτό. Από την άλλη, η φιλοζωική οργάνωση ισχυρίζεται πως το ίδιο είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2012.
     Η αρκούδα της φωτογραφίας, ευτυχώς, σώθηκε από την οργάνωση που σκοπεύει να την μεταφέρει σε ένα καταφύγιο για αρκούδες. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    Item Reviewed: Σκύλοι εναντίον αρκούδας σε ένα αποκρουστικό σόου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top