728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

    Ο συνδημιουργός των Simpsons χαρίζει την περιουσία του σε σκύλους...

    Ο τηλεοπτικός συγγραφέας, παραγωγός και συνδημιουργός των Simpsons, Sam Simon, 58 ετών, (φωτο) είναι γνωστός για φιλανθρωπική δράση του από τότε που αποχώρησε από την δημοφιλή σειρά. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει πως δεν γνωρίζει πόσα χρήματα έχει δαπανήσει για φιλανθρωπίες.
     Σε αυτή την δράση του συμπεριλαμβάνεται και το ίδρυμά του, Sam Simon Foundation που κόστισε 23 εκατομμύρια δολλάρια το 2011. Αποστολή του είναι...
    να βοηθάει σκύλους και ανθρώπους.
    Αυτό έχει σώσει τόσο υποσιτισμένους ανθρώπους με τα χορτοφαγικά γεύματα που τους παρέχει όσο και αδέσποτους σκύλους. Ακόμα, σήμερα είναι σε θέση να θεραπεύει ορισμένες παθήσεις σε σκύλους και γάτες εντελώς δωρεάν.
    Εκτός από αυτά, έχει δωρίσει μεγάλα χρηματικά ποσά στην φιλοζωική οργάνωση PETA. Εκείνη με την σειρά της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του δίνοντας το όνομά του στα κεντρικά γραφεία της στο Νόρφολκ της Βιρτζίνιας. Επίσης, έχει ενισχύσει οικονομικά την μη κερδοσκοπική οργάνωση Save the Children και την οργάνωση the Sea Shepherd Conservation Society.  Ακόμα, ο ίδιος έχει μετατρέψει μία έκταση στο Μάλιμπου σε καταφύγιο κακοποιημένων σκύλων όπου εκπαιδεύονται προκειμένου να παρέχουν συντροφιά σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής.
    Πριν πέντε μήνες ο Sam Simon διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου στο τελευταίο στάδιο. Οι  γιατροί προβλέπουν να ζήσει από 3 ως 6 μήνες. Ωστόσο, ο Sam Simon δηλώνει πως δεν αποθαρρύνεται και συνεχίζει να ξοδεύει τα κέρδη που του αποφέρει ακόμα και σήμερα η δημοφιλής σειρά για τα δικαιώματα των ζώων και για τους υποσιτισμένους του κόσμου.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο συνδημιουργός των Simpsons χαρίζει την περιουσία του σε σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top