728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

    Τεμάχισε 7 κουτάβια στην Λάρισα. Συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο...

    Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως «πιο επικίνδυνο είδος από τον άνθρωπο» σύμφωνα και με την θυμοσοφία του λαού μας δεν υπάρχει.
    Χθες το βράδυ ειδοποιηθήκαμε μετά από καταγγελία για κάποιον συμπολίτη μας (για εμάς είναι συμπολίτης μας και ούτε πρόκειται να προβούμε σε κατάρες εναντίον του και λεκτικές επιθέσεις ειδικότερα μέσω διαδικτύου για εσωτερική κατανάλωση και μόνο, και παρακαλούμε θερμά και όσους διαβάσουν αυτές τις λέξεις να πράξουν το ίδιο. Ούτως ή άλλως θα μας δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστούμε τις ευαισθησίες μας), ο...
    οποίος τεμάχισε ΕΠΤΑ κουτάβια.
    Αμέσως μεταβήκαμε στον τόπο του εγκλήματος - γιατί περί στυγνής δολοφονίας πρόκειται βάσει των κείμενων διατάξεων του νόμου 4039/ 2012 σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες του Ποινικού Κώδικα - μαζί με εκπρόσωπο και από τον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ»και βρεθήκαμε μπροστά σε μία φρικαλέα εικόνα ενός σκύλου γένους θηλυκού δεμένου με χοντρή αλυσίδα σε ένα σπίτι σκύλου ενώ τα κουτάβια πλην ενός άφαντα.
    Αμέσως ενημερώσαμε την γειτόνισσα του δράστη η οποία και ειδοποίησε για το περιστατικό για όσα μπορεί να πράξει καθώς και τα δικαιώματά της ως αυτόπτη μάρτυρα σύμφωνα και με τον νόμο.
    Συνοδεία φιλόζωων η μάρτυρας μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου εκεί για έναν περίεργο λόγο τον οποίο αδυνατούμε να κατανοήσουμε αντιμετώπισε αρχικά την απάθεια των οργάνων της επίσημης ελληνικής πολιτείας, μετά όμως και την παρέμβαση της εκπροσώπου της Π.Φ.Π.Ο κας Μάρθας Πουλτίδου την οποία και ευχαριστούμε, εστάλη περιπολικό προκειμένου να προβούν στην σύλληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου σήμερα το πρωί.
    Παρουσία όπως ενημερωθήκαμε ιατροδικαστή και εκπροσώπου του Δημοτικού Κυνοκομείου Λάρισας βρέθηκαν τα διαμελισμένα πτώματα των ζώων , ένα εκ των οποίων ήταν ζωντανό καθώς μέσα στην βιασύνη του ο δράστης το πέταξε σε μία σακούλα χωρίς να προλάβει να το τεμαχίσει και αυτό.
    Θα μας επιτρέψετε να μην συνεχίσουμε με άλλες λεπτομέρειες ούτως ή άλλως το συμβάν θα λάβει της απαιτούμενης δημοσιότητας.
    Σκοπός της συγκεκριμένης ενημέρωσης είναι να καλέσουμε όλους τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ την Παρασκευή 29 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να βρεθούμε στο πλευρό της μάρτυρος η οποία είχε το θάρρος να καταθέσει εναντίον του και δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να σιωπήσει μπροστά σε αυτή την φρικαλεότητα που δεν την χωρεί ανθρώπου νους όπως και όλες τις άλλες παρόμοιες με αυτήν που διαδραματίζονται καθημερινά από την μία πλευρά της χώρας έως την άλλη.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.

    Γεράσιμος Δημησιανός
    Πρόεδρος Δ.Σ. "Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας"
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τεμάχισε 7 κουτάβια στην Λάρισα. Συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top