728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

    ''Μην ταΐζετε τα σκυλιά για να φύγουν από την περιοχή'' λέει ο δήμος Πύλης Τρικάλων...


    Η Δημοτική Αρχή της Πύλης Τρικάλων έστειλε επιστολή προς τους δημότες που τους ζητά να μην ταΐζουν τα σκυλιά για να φύγουν από τα μέρη τους!
    Η απίστευτη επιστολή φέρει τις υπογραφές των αντιδημάρχων Δούλαλα και Μαγκούτη και έφθασε στους δημότες μόλις προ ημερών μαζί με τους... λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ.
     Και τι αναφέρεται σε αυτή;
     «... σχετικά με την διαχείριση των...
    αδέσποτων, δηλαδή να μην τα φροντίζετε ώστε να αναγκαστούν να απομακρυνθούν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Ήδη οι πρώτες ενδείξεις σε αυτόν τον τομέα είναι θετικές»! (Πηγή της είδησης είναι το trikalavoice.gr)

    Σχόλιο apokalipseto: Ρωτάμε εμείς τούς τοπικούς άρχοντες τα εξής: αντί εσείς ως Δήμος, να μεριμνάτε με ειδικά προγράμματα για τα αδέσπoτα (όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι Δήμοι των πολιτισμένων περιοχών)να δίνετε τέτοιες οδηγίες ντροπής; Είναι λύση αυτή; Μ ην τα ταΐζετε για να φύγουν να πάνε αλλού;μήπως όμως δεν φύγουν και αρχίσουν να πεθαίνουν μπροστά στις πόρτες σας;πάρτε πίσω την επιστολή της ντροπής ΤΩΡΑ!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Αυτοί που υπογράφουν την επιστολή είναι υπάνθρωποι.
      Ντροπή μωρέ!
      Αλλά τί λέω;
      Γι'αυτούς η ντροπή, είναι άγνωστη λέξη.
      Πάλι καλά που δεν έβγαλαν φιρμάνι να τα πυροβολούν!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: ''Μην ταΐζετε τα σκυλιά για να φύγουν από την περιοχή'' λέει ο δήμος Πύλης Τρικάλων... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top