728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

    Έσωσε πρώτα την σκυλίτσα του και μετά τη γυναίκα του!

    Την ώρα που κύματα επτά μέτρων τους... «κατάπιναν» και το γιοτ τους είχε πέσει πάνω σε ύφαλο εκείνος μερίμνησε αρχικά για την ασφάλεια του πιστού του τετράποδου και στη συνέχεια για τη σύντροφο της ζωής του.
    Όταν το γιοτ του Γκράχαμ Άνλεϊ χτύπησε σε ύφαλο... κοντά στο Ανατολικό Λονδίνο και ανετράπη, εκείνος, χωρίς να το σκεφτεί, βούτηξε στα άγρια νερά και έσωσε πρώτα τον σκύλο του. Μόλις ο αγαπημένος τετράποδος φίλος του ήταν ασφαλής γύρισε πίσω στα μανιασμένα κύματα, για να σώσει και τη γυναίκα του, Σέριλ.
    Το ζευγάρι ήταν σε μια τρίμηνη περιοδεία γύρω από τις ακτές της Νότιας Αφρικής με το γιοτ τους, όταν προσάραξε στα ανοικτά ενός από τα πιο επικίνδυνα τμήματα στο Λονδίνο κατά μήκος της ακτής Τρανσκέι στις 4 Αυγούστου.
    Οι δύο τους πάλεψαν με κύματα ύψους μέχρι και επτά μέτρα, όμως, τίποτε δε μπορούσε να ανατρέψει την καταστροφική πορεία του σκάφους τους προς τον ύφαλο.
    Αλλά, εκείνη τη στιγμή, αντί ο Γκράχαμ να μεριμνήσει για την ασφάλεια της συζύγου του, άρπαξε πρώτα την σκυλίτσα του Ρόζι, ράτσας Τζακ Ράσελ Τεριέ, η οποία φορούσε μάλιστα και ένα ειδικά κατασκευασμένο σωσίβιο για σκυλιά με φωτισμό εκτάκτου ανάγκης, και την οδήγησε με ασφάλεια στην ακτή.
    Σύμφωνα με τον διοικητή του Εθνικού Ινστιτούτου Θαλάσσιας Διάσωσης του Λονδίνου, Γκέοφ ΜακΓκρέγκορ, ο Γκράχαμ στη συνέχεια, γύρισε πίσω για τη σύζυγό του, η οποία είχε σκαρφαλώσει στον μηχανισμό διεύθυνσης του γιοτ και τον περίμενε γεμάτη ανησυχία να επιστρέψει και για εκείνην. Πλέον, η περιπέτειά τους έληξε με αίσιο τέλος, ενώ και οι τρεις χαίρουν άκρας υγείας.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Έσωσε πρώτα την σκυλίτσα του και μετά τη γυναίκα του! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top