728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

    Ο Νέπος δίνεται για υιοθεσία...

    Ο Νέπος, νοσηλεύτηκε για 2 μήνες σε κτηνιατρική κλινική, όπου του χορηγήθηκε Milteforan για το Καλαζάρ και αγωγή για την ψώρα. Πλέον φιλοξενείται σε εθελοντή, ώστε να του παρέχεται η φροντίδα και η αγάπη που αρμόζει σε ένα τόσο ταλαιπωρημένο πλάσμα. 
    Ίσως χρειαστεί και δεύτερο κύκλο θεραπείας με Milteforan, εφόσον το απαιτήσουν οι επαναληπτικές εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες. Τ
    ο δερματικό του πρόβλημα έχει αρχίσει και υποχωρεί, μιας που η αγωγή έχει σταματήσει και είναι πλέον εμφανή η βελτίωση της υγείας του. Ταυτόχρονα, του παρέχονταν αντιβίωση για μόλυνση στα μάτια, όπου ευτυχώς σώθηκαν και τα δύο. Έχει πολλή... όρεξη για ζωή και κάθε στιγμή μας δείχνει πόσο του αρέσει η ανθρώπινη συντροφιά. Είναι απίστευτος φίλος και πολύ δοτικός. Έχει ανάγκη από μόνιμο σπίτι, όπου θα περάσει ήσυχος πλέον το υπόλοιπο της ζωής του.

    Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον Νέπο, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο WUP 697. 6775. 552 (Βανέσσα).

    Ο Νέπος, περιφέροταν για μήνες σε άθλια κατάσταση, σκελετωμένος και φανερά εξουθενωμένος στην περιοχή της Νέας Πολιτείας. Το δερματικό του πρόβλημα μέρα με την μέρα χειροτέρευε...
    Στις 9/5/2013 μας ενημέρωσε φιλόζωος της περιοχής για αυτό το πλάσμα, που δεν έτρωγε και με το ζόρι στεκόταν πλέον στα πόδια του. Την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε από τους εθελοντές μας στον κτηνίατρο.
    Στην πλειοψηφία τους, τα ζωάκια που αναλαμβάνουμε χρήζουν άμεσης κτηνιατρικής περίθαλψης, είτε επειδή είναι υποσιτισμένα, είτε τραυματισμένα και χρειάστηκαν δαπανηρές εγχειρήσεις. Για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να βοηθήσουμε περισσότερα τραυματισμένα ζωάκια, χρειαζόμαστε τη δική σας οικονομική βοήθεια. Ήδη έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες σε διάφορα κτηνιατρεία της Λάρισας, τις οποίες πληρώνουμε μόνοι μας, πράγμα δύσκολο με τόσα ζώα που έχουμε αναλάβει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το σωματείο μας. Συνεργαζόμαστε με τους περισσότερους κτηνιάτρους της Λάρισας και για το σκοπό αυτό έχουμε ανοίξει καρτέλες οικονομικής βοήθειας υπέρ του σωματείου μας "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας" για τα περιστατικά που έχουμε πάει σε διάφορα κτηνιατρεία της πόλης μας. Όποιος θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στην κάλυψη αυτών των περιστατικών μπορεί να πάει στα κτηνιατρεία που έχουμε ή θα έχουμε τα περιστατικά και να αφήσει ένα οποιοδήποτε ποσό στις καρτέλες που έχει ανοίξει το σωματείο μας εκεί. Θυμηθείτε ότι ακόμη και 1 ευρώ για εμάς είναι πολύτιμο! Πριν από κάποια κίνησή σας, στείλτε μας μήνυμα εδώ στη σελίδα μας, ώστε να σας πούμε πού έχουμε τα περιστατικά, σε ποια κτηνιατρεία. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

    PAYPAL ACCOUNT: adespotoiethelontes@gmail.com

    ******* Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον Νέπο, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο WUP 697. 6775. 552 (Βανέσσα).
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Νέπος δίνεται για υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top