728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

    Μήνυση εις βάρος του εκδότη που κάλεσε να ρίξουν φόλες στους σκύλους...

    Μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη, εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής» Μάκη Βραχιολίδη κατέθεσε σήμερα η Μάρθα Πουλτίδου εκ μέρους της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στο Α.Τ. Γλυφάδας για όσα δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας
    Σε ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!» που δημοσιεύτηκε στις 27/8 ο ανώνυμος συντάκτης του κειμένου αναρωτιέται επειδή...
    ένα αδέσποτο δάγκωσε έναν περιπατητή στην περιοχή του Παπάγου: «Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες στα κωλόσκυλα;» κάνοντας πολύ ξεκάθαρη τη δική του θέση.
    Ο συντάκτης συμπληρώνει το πόνημα του με αφορμή αυτό το «περιστατικό» τονίζοντας ότι «Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωικές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις. Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;».

    Το κείμενο αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν τον κόπο να απαντήσουν στον συντάκτη με ανάλογο ύφος και τρόπο χρησιμοποιώντας και ύβρεις.
    Έτσι η διαδικτυακή μάχη συνεχίστηκε και ο διαχειριστής του συγκεκριμένου μπλογκ ξεσπάθωσε δημοσιεύοντας και άλλες συγκλονιστικές ειδήσεις με αιμοβόρικα ζώα που διψούν για αίμα και δαγκώνουν ό,τι περπατάει και ό,τι κολυμπάει…
    Όμως πουθενά δεν είδαμε να αναφέρει ξεκάθαρα τις ευθύνες εκείνων που εγκαταλείπουν τα ζώα τους ή δεν τα στειρώνουν με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται αδέσποτα και να πολλαπλασιάζονται. Δεν είδαμε ο συντάκτης να αναφέρεται στα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων, αφού ο πρωτοετής φοιτητής της δημοσιογραφίας μαθαίνει πως δεν είναι είδηση το αν ο σκύλος δαγκώσει άνθρωπο.
    Δεν λέει τίποτα για τα ζώα που αναγκάζονται να ζουν στις πόλεις και στα χωριά μας κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή, νερό. Πουθενά δεν αναφέρει ή δεν καταδεικνύει ξεκάθαρα τις ευθύνες των δήμων και των δημοτών, οι οποίοι κακοποιούν, σκοτώνουν, δηλητηριάζουν, βασανίζουν και εξοντώνουν τα ζώα για να τα ξεφορτωθούν…
    Η φιλευσπλαχνία του συντάκτη εξαντλείται σε γλαφυρές περιγραφές για το δράμα των θυμάτων και τους κινδύνους με τα οποία μπορεί να έρθουν αντιμέτωπα τα παιδιά!
    Με δύο άρθρα, που φέρουν τους εξής τίτλους:
    «ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΩΝ ΣΕ 30ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...ΦΙΛΟΖΩΟΙ! ΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΕΤΣΙ;;; δημοσίευμα της 12ης Ιουνίου».

    και

    «ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...ΨΥΧΟΛΟΓΟ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!» συνεχίζει να γράφει στο ίδιο μοτίβο, και πάντα εις βάρος των ζώων, που μόνο υφίστανται και δεν επιλέγουν. Πλέον όμως το λόγο έχει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.
    Η μήνυση θα μεταβιβαστεί στο Α.Τ. Χολαργού αφού αυτή η περιοχή δηλώνεται ως έδρα της συγκεκριμένης εφημερίδας των Βορείων Προαστίων της Αττικής με την οποία σχετίζεται το συγκεκριμένο μπλογκ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. ΝΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ ΤΟ ΖΩΟ!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΞΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΘΗΣΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ..ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?ΕΜΕΙΣ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ!!!ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΔΥΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ!!!Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Η ΕΣΤΩ ΕΑΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ)ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Μήνυση εις βάρος του εκδότη που κάλεσε να ρίξουν φόλες στους σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top