728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

    Πολωνός βίασε αδέσποτη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό!


    Συνελήφθη το κτήνος, Πολωνικής καταγωγής, που βίασε χθες αδέσποτη σκυλίτσα ικανοποιώντας τις διεστραμμένες του ορέξεις. Tο πρωί θα υποβληθεί σε...
    εξέταση DNA και αμέσως μετά θα μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ για αποτυπώματα. Στις 11:30 θα απολογηθεί στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων, στο κτήριο 16.
    Όλα έγιναν χθες το Σάββατο όπου ένας άνδρας που επέβαινε σε ΙΧ σταμάτησε στο Ολυμπιακό Χωριό και άρπαξε μια αδέσποτη σκυλίτσα. Αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να πάρει τον αριθμό της πινακίδας τoυ αυτοκινήτου του το οποίο ήταν ένα παλιό λευκό Toyota Corolla.
    Το σκυλί λίγο αργότερα αργότερα επέστρεψε στον χώρο του με αιμορραγία, δεν μπορούσε να κάτσει, ενώ ήταν πολύ ανήσυχη και πονούσε. Το ζώο μεταφέρθηκε στον γιατρό από εθελοντές και η Isabella Hillmayr η οποία δραστηριοποιείται στον σύλλογο Save a Greek Stray που τελικά ανέλαβε το περιστατικό, ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι πρώτες εξετάσεις του κτηνιάτρου επιβεβαιώνουν τον βιασμό της.
    Η αστυνομία μετά από συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη και αύριο οδηγείται στον Εισαγγελέα.
    Οι πληροφορίες λένε ότι στον χώρο όπου ζούσε η σκυλίτσα, υπάρχουν τα τρία κουτάβια της τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.
    http://elas-lyste.blogspot.gr/
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. ευχομαι να τον χωσουν φυλακη και εκει να τον ξεσκισουν να τον βιαζουν 40 μερεσ και 40 νυχτεσ!!!μονο τοτε ισωσ να καταλαβει τι εκανε!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Πολωνός βίασε αδέσποτη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top