728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

    Το παιχνίδι δύο... φίλων!


    Η ώρα περασμένη, η κούραση από τη ζέστη και τον αγώνα της καθημερινότητας βαραίνει τα πόδια... τίποτα δεν είναι όμως ικανό να σταματήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε ένα σκύλο και...
    τον φίλο του!
    Η κάμερα του BriefingNews βρέθηκε "αυτόπτης" μάρτυρας στο κέντρο των Αθηνών, όταν ένας νεαρός άρχισε να παίζει με ένα μεγαλόσωμο σκυλί, απολαμβάνοντας τη χαρά που προσφέρει η μοναδική αυτή σχέση ανθρώπου και σκύλου.
    Το παιχνίδι αρχικά "ξενίζει" τους περαστικούς διότι το μεγαλόσωμο σκυλί δαγκώνει ένα πλαστικό μπουκάλι νερού και ο "συμπαίχτης" του το τραβάει με δύναμη. Ο τετράποδος μαχητής σφίγγει τα δόντια του όλο και πιο πολύ και δεν το αφήνει ούτε όταν ο νεαρός κρατώντας σφιχτά το μπουκάλι σηκώνει και το σκύλο μαζί στον αέρα.
    Μια πρώτη ματιά θα μπορούσε να δώσει την εικόνα μιας όχι και τόσο "ανθρώπινης" συμπεριφοράς... όμως όσοι γνωρίζουν... αναγνωρίζουν το παιχνίδι της διελκυστίνδας στο οποίο αρέσκονται κυρίως τα μεγαλόσωμα σκυλιά.
    Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο το "παιχνίδι του πολέμου" όπως ονομάζεται αλλιώς, μπορεί να παιχτεί με ασφάλεια. "Μαθαίνουμε τους κανόνες και τα οφέλη της διελκυστίνδας για να διασκεδάσουμε παραμένοντας ταυτόχρονα... αρτιμελείς", λένε οι ειδικοί. Η γυμναστική είναι δεδομένη και για τα δύο μέρη που εμπλέκονται στο παιχνίδι... ίσως η μόνη παραφωνία είναι το πλαστικό μπουκάλι και το γεγονός ότι ο τετράποδος "αθλητής" δεν φορούσε λουρί...
    Στο τέλος το σκυλί, αφού χάρηκε με το παιχνίδι "συνεργάστηκε" και άφησε το μπουκάλι... ο νεαρός έδειξε να ξέρει πως να συμπεριφερθεί μιας και ο τρόπος αυτού του παιχνιδιού, αποτελεί και μέθοδο εκπαίδευσης.
    Σε κάθε περίπτωση η εικόνα ήταν απολαυστική και έδωσε μια διαφορετική "νότα" στη βραδιά...
    http://www.briefingnews.gr/koinonia/item/59863
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το παιχνίδι δύο... φίλων! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top