728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

    Σοκ! Αλβανοί εθνικιστές έντυσαν σκυλιά με την ελληνική σημαία (video)

    Με αφορμή το μνημόσυνο των τριών χρόνων από την δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα και την παρουσία σ' αυτό μελών της Χρυσής Αυγής, Αλβανοί έντυσαν σκυλιά με ελληνικές σημαίες και τα περιέφεραν στο δρόμο.Περίπου 10 Αλβανοί έντυσαν δύο σκυλιά με ελληνικές σημαίες και βγήκαν στην πόλη Φίερι.
    Έσπευσε, πάντως, στην συγκέντρωση η αλβανική αστυνομία, η οποία...
    τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.
    Τρία χρόνια πέρασαν εντωμεταξύ, από την στυγερή δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Δολοφονήθηκε στις 12 Αυγούστου 2010, στο Καμπί, στην περιοχή της Χιμάρας από Αλβανούς εθνικιστές, οι οποίοι λέγεται ότι ήταν μέλη της οργάνωσης «Mjaft», που στα ελληνικά σημαίνει «Αρκετά» και θεωρείται αντίστοιχη των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας.
    Την προηγουμένη ο Αριστοτέλης Γκούμας είχε υπερασπιστεί το δικαίωμά του να μιλάει ελληνικά. Οκτώ άτομα τον καταδίωξαν και εμβόλισαν την μηχανή του, τον έριξαν κάτω και πέρασαν πολλές φορές από πάνω του με το αυτοκίνητο μέχρι που τον έλιωσαν.
    Στο μνημόσυνο παρέστησαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που σε ομιλία τους τόνισαν ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς δεν παρέστη, διότι είναι «persona non grata στην Αλβανία».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 σχόλια:

    1. Και γιατι ντυσανε τα σκυλια μπορουσαν να ντυθουν οι ιδιοι

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ;;ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Σοκ! Αλβανοί εθνικιστές έντυσαν σκυλιά με την ελληνική σημαία (video) Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top