728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

    Άφησε την δημοσιογραφία για ένα... φούρνο σκύλων!

    Ποια είναι η καλύτερη απάντηση στην ανεργία και στην κρίση;
    Οι λιχουδιές με κρέας, μέντα και φυστικοβούτυρο για σκύλους, απαντάει η Nastja Verdnik, η 26χρονη απόφοιτος δημοσιογραφίας, από την Σλοβενία. Για αυτό άνοιξε τον πρώτο στην χώρα φούρνο για σκύλους.
    ''Ετοίμαζα μπισκοτάκια για τον...
    σκύλο μου, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα αυτό επαγγελματικά'' δηλώνει η ίδια.
    Τον περασμένο χρόνο αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνας και στη συνέχεια μάταια αναζήτησε μία θέση εργασίας ως δημοσιογράφος. Στο μεταξύ, ήδη ετοίμαζε μπισκότα για τους σκύλους φίλων και για ένα γειτονικό pet shop.
    ''Είδα σε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας ένα πρόγραμμα για την προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων και από τότε έβαλα μπροστά την ιδέα'' αναφέρει.
    Από τον Ιούνιο που άνοιξε την δική της επιχείρηση, δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται.
    ''Τον Σεπτέμβριο θα ανοίξω ένα κατάστημα στην πρωτεύουσα, στην Λιουμπλιάνα και αργότερα ίσως και στο εξωτερικό, Κροατία ή Αυστρία.'' προσθέτει.
    Σε αυτό τον φούρνο μπορεί να βρει κανείς χειροποίητα μπισκότα, μάφινς και κέικ, ακόμα και για σκύλους που υποφέρουν από αλλεργίες.
    Τα σνακς κοστίζουν 3 ως 4 ευρώ για μία ποσότητα 150 γραμμαρίων. Για τις λιχουδιές χρησιμοποιείται κρέας μοσχαρίσιο, ελαφιού, αρνιού, γαλοπούλας, τόνο, μπανάνα και φυστικοβούτυρο. Δεν περιέχουν γλουτένη και αυγά. Υπάρχουν ακόμα και μπισκότα με μέντα για ευχάριστη αναπνοή.
    Όσο για το μέλλον, δεν έχει αποκλείσει την δημοσιογραφία, αλλά αν ποτέ βρει μία τέτοια θέση, θα ήθελε να γράφει για τα κατοικίδια, το φαγητό τους και συναφή θέματα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Brilliant entrepreneurial spirit worth mentioning and spread far and beyond. Bravo to you my friend. I wish you the best of success ever!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Άφησε την δημοσιογραφία για ένα... φούρνο σκύλων! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top