728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

    Η μικρούλα Ρέα ζητάει αγάπη και ένα δικό της σπιτικό...

    Την Ρέα την γνωρίσαμε πρώτη φορά στις 26 Αυγούστου, όταν την ακούγαμε να νιαουρίζει παρατεταμένα με παράπονο. Την αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα μωρό μόνο του, πολύ τρομαγμένο για να μας αφήσει να την πιάσουμε και να την ταΐσουμε.
    Για καλή της τύχη κοντά της βρισκότανε μία γατομαμά με δύο μικρά γατάκια. Η μικρή Ρέα προσέγγισε την γατο-οικογένεια και άρχισε να τρώει και αυτή από την τροφή που ρίχναμε για την μαμά και τα δύο μωρά της. Τα πράγματα πήρανε καλύτερη τροπή όταν η Ρέα μετά...
    από 3 μέρες υιοθετήθηκε από την γατομαμά και έγινε ισότιμο μέλος της γατο-οικογένειας. 
    Δυστυχώς όμως το παρελθόν της δεν την ξέχασε και την βρήκαμε πριν μία εβδομάδα με πρόβλημα στο πίσω πόδι της. Νομίσαμε σπάσιμο ή στραμπούληγμα και όλο χειροτέρευε ώσπου τις τελευταίες μέρες την βλέπαμε ακίνητη να σιγοκλαίει. Χθες καταφέραμε να την πιάσουμε και την πήγαμε στον γιατρό. Τελικά το πόδι της δεν έχει σπάσει, αλλά πληγές που είχε από παλιά, πιθανώς χτυπήματα από άλλες γάτες, μολύνθηκαν και έχουν δημιουργήσει αποστήματα. Ο κίνδυνος σηψαιμίας είναι μεγάλος και η μικρούλα από χθες νοσηλεύεται σε κλινική λαμβάνοντας αγωγή με αντιβιοτικά. Ο γιατρός πιστεύει πως έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να την κρατήσουμε διότι έχουμε κι άλλες γάτες.
    Αν κάποιος ενδιαφέρεται να της χαρίσει ένα σπιτικό και την αγάπη που τόσο πολύ αξίζει για τον αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα και συνεχίζει να δίνει για να κρατηθεί στην ζωή μπορεί να επικοινωνήσει μαζι μας στο 6932759521.
    Τα έξοδα νοσηλείας και ότι χρειαστεί από ιατρική φροντίδα, εμβόλια κλπ μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της τα αναλαμβάνουμε εμείς. Θα δοθεί με chip και δήλωση υιοθεσίας του
    Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου (αρ.πρωτ. 7064/2002)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η μικρούλα Ρέα ζητάει αγάπη και ένα δικό της σπιτικό... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top