728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

    Χρήσιμες συμβουλές για την εκπαίδευση του σκύλου...

    Η σωστή εκπαίδευση, όπως υποστηρίζει η Terry Jester, ειδική σχετικά με θέματα συμπεριφοράς των ζώων συντροφιάς, δεν εξαρτάται από τον εξοπλισμό, το λουρί, το περιλαίμιο ή την λιχουδιά. Αυτό που παίζει στην πραγματικότητα σημαντικό ρόλο είναι η δική σας συμπεριφορά.
    Κατ' αρχάς, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο σκύλος έχει μάθει να ζει σε αγέλη, άρα υπακούει σε αρχηγό, είτε αυτός είναι σκύλος είτε άνθρωπος. Αρχηγός δεν είναι ο πιο...
    άγριος και επιθετικός.
    Ο καλύτερος αρχηγός είναι ο συνεπής αρχηγός. Ο σκύλος καταλαβαίνει την συνέπεια, για αυτό εμπιστεύεται τον συνεπή αρχηγό. Ο συνεπής αρχηγός εννοεί αυτό που λέει και δεν προκαλεί στον σκύλο σύγχυση.
    Αυτός που αφήνει τον σκύλο να κάθεται στον καναπέ την μία ημέρα και την άλλη τον τιμωρεί, επειδή έκατσε εκεί χωρίς την άδεια του δεν είναι συνεπής αρχηγός. Ακόμα, δεν λέει στον σκύλο να κάτσει κάτω. Γιατί τότε σε ποια από τις δύο εντολές θα υπακούσει ο σκύλος, στο ''κάτσε'' ή κάτω''; Δεν χρησιμοποιεί την ίδια λέξη για να δηλώσει κάθε φορά κάτι διαφορετικό.
    Επίσης, ο καλός αρχηγός είναι αυστηρός αλλά όχι κακός. Ένας καλός αρχηγός λέει στον σκύλο τι να κάνει. Ούτε του βάζει τις φωνές ούτε τον παρακαλεί. Ακόμα, επιτρέπει στον σκύλο να ξεκουραστεί.
    Τέλος, ξέρει να επιβραβεύει τον σκύλο. Όταν ο σκύλος κάνει κάτι σωστά, πρέπει να επιβραβεύεται αμέσως. Ο καλός αρχηγός δεν επιβραβεύει ανεπιθύμητες συμπεριφορές.
    Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα δείτε διαφορά και θα ωφεληθείτε τόσο εσείς όσο και ο σκύλος. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ
      ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ
      ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΣΔΕ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
      σημερα αποκαλυπεται οτι η κυρια Δανιλη Ελενη εχει ανυπαρκτα πτυχια και εγινε παρανομα διεθυντρια στο Π.Π.Σ.Π.Α.
      κρυβονται τα λαμογια που την στηριξαν Κουμεντος Ιωαννης γκευ απατεων από την Ροδο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗς ΣΤΥΛΙΑΝΟς ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΕΛΕΤΕ ΧΑ ΧΑ.. ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΟς ΤΟΥ πΑΣΟΚ Ο ΑΙΡΕΤΟς ΤΟΥ απυσδε ατικης τσοχα 15 - 17
      Η Διαμαντοπουλου την εκανε με 20. χιλιαρικια
      ο ΓκιΝης Δημητρης που το παιζει δηθεν σοβαρος πως την βασταει ακομα?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Χρήσιμες συμβουλές για την εκπαίδευση του σκύλου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top