728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! – Σκύλος κάλεσε την αστυνομία μέσω κινητού για να σώσει τη ζωή του!

    Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Τζορτζ, ένα Basset Hound 2 ετών, ήταν μόνος του στο σπίτι, βαριόταν και αποφάσισε να παίξει με το τηλέφωνο για να περάσει την ώρα του. Κάπου στην πορεία όμως, το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή και ο Τζορτζ βρέθηκε με το καλώδιο ασφυκτικά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του.
    Γνωρίζοντας ότι μέχρι να επιστρέψει το αφεντικό του από τη δουλειά και να τον σώσει ίσως ήταν πολύ αργά, σήκωσε τις πατούσες του και... κάλεσε το 100. Ή εναλλακτικά, ήταν απίστευτα τυχερός και στην προσπάθειά του να ξεμπλεχτεί από το καλώδιο, πάτησε με τις πατούσες του τυχαία νούμερα στο καντράν του τηλεφώνου και κατάφερε να συνδεθεί με την αστυνομία.
    Όπως και να’ χει, το θέμα είναι ότι κατάφερε να συνδεθεί με το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, υπάλληλος της οποίας άκουσε κάποιον να ανασαίνει βαριά στην άλλη γραμμή, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έστειλε έναν αστυνομικό στο σπίτι από το οποίο έγινε η κλήση, στο δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας.
    Ο αστυνομικός χτύπησε την πόρτα και όταν δεν του απάντησε κανείς, μπήκε από το παράθυρο, βρήκε το Τζορτζ στο σαλόνι να πνίγεται και τον έσωσε από έναν αργό και επώδυνο θάνατο.
    Πηγή: diaforetiko.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! – Σκύλος κάλεσε την αστυνομία μέσω κινητού για να σώσει τη ζωή του! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top