728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

    Χιλιάδες επισκέπτες στο International Dog Festival Athens 2013!

     
    Χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, μια λαοθάλασσα ευφορίας «πλημμύρισε» το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό το διήμερο του «International Dog Festival thens 2013».

    Χιλιάδες ζωόφιλοι συνέρρευσαν στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ για σκυλάκια προκειμένου να παρακολουθήσουν την διπλή διεθνή έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας και τις παράπλευρες εκδηλώσεις, που «αιχμαλώτισαν» την προσοχή μικρών και μεγάλων. Ήταν η πρώτη φορά που...
    διοργανώθηκε στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών.
    Στην διπλή διεθνή έκθεση του ΚΟΕ συμμετείχαν περισσότερα από 1000 σκυλάκια, τα οποία θαυμάστηκαν για την αρτιότητα τους. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα για μια πρώτη γνωριμία με εκατοντάδες φυλές σκύλων, ακόμη και ελληνικών και απόλαυσαν μια σειρά εκδηλώσεων σε ένα οργανωμένο, ως την τελευταία λεπτομέρεια, φεστιβάλ.
    Η Τσέχα πρωταθλήτρια, Βάντα Γκρεγκόροβα «δόνησε» το Ελληνικό στους ρυθμούς του Dog Dancing, ενός ιδιαίτερου αθλήματος, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το σκυλάκι της, με δεξιότητα που θα ζήλευαν επαγγελματίες χορευτές, δημιούργησε αισθήματα αδημονίας στο πλήθος, που παρακολουθούσε υπό την επήρεια των συναρπαστικών αισθημάτων που προκαλούσε η τελειοθηρία της σύλληψης του χορευτικού.
    Από τις λεπτεπίλεπτες και υψηλά ραφιναρισμένες κινήσεις, στην συνέχεια οι ζωόφιλοι θαύμασαν την αποτελεσματικότητα των σκύλων του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι «οσμίζονταν» τους κινδύνους των εκρηκτικών σε μια επίδειξη της καθημερινής τους ρουτίνας.
    Η παρουσίαση των ελληνικών φυλών σκύλων αποτέλεσε μια ξεχωριστή νότα σε έναν φεστιβάλ με πλούσιες δραστηριότητες.
    Παράλληλα η Σχολή Εκπαίδευσης Τυφλών, Λάρα και η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, σε ξεχωριστό περίπτερο, συνομιλούσε για το δύσκολο έργο της με τους επισκέπτες, όπως και οι «Σαμαρείτες», η ομάδα των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού.
    Οι επισκέπτες, που περιηγήθηκαν στα 7000 τετραγωνικά μέτρα του στεγασμένου χώρου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας είχαν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, με δώρα τις ποιοτικότερες τροφές για τα μικρά τους σκυλάκια, ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο του μεγάλου χορηγού του φεστιβάλ, της Royal Canin Hellas και να διασκεδάσουν με την δραστηριότητα της ζωγραφικής.
    Τα δεκάδες περίπτερα των εμπορικών εκθετών «γέμισαν» από επισκέπτες, οι οποίοι αναζητούσαν τις βέλτιστες λύσεις για τα σκυλάκια τους στην διατροφή, το grooming(καλλωπισμός), την εκπαίδευση και τα αξεσουάρ ενώ αναζητούσαν πληροφορίες για σπάνιες φυλές σκύλων.
    Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες για την συγκινητική τους προσέλευση στο διήμερο του «International Dog Festival Athens 2013» και τους χορηγούς, υποστηρικτές και εμπορικούς μας εκθέτες που στήριξαν την προσπάθεια μας.
    Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στο τηλέφωνο +30 210 7794529, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr

      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χιλιάδες επισκέπτες στο International Dog Festival Athens 2013! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top