728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

    Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο “International Dog Festival”

    Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στην 82η επέτειο της, είναι καθαρά μια συμβολική γιορτή. Μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να παλεύουμε και τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου για τα δικαιώματα των μικρών μας φίλων. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός μας είναι...
    η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ζώων. Αυτό πρεσβεύουμε στο International Dog Festival Athens 2013 και για αυτό σας καλούμε στο παρθενικό φεστιβάλ για σκυλάκια στην Ελλάδα το Σάββατο και την Κυριακή (5 και 6 Οκτωβρίου) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, σε έναν στεγασμένο χώρο που θα εκτείνεται στα 7 000 τ.μ.
    Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σε έναν στεγασμένο χώρο 7000 τ.μ. με δωρεάν είσοδο.
    Δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του διήμερου του «International Dog Festival Athens 2013», στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθεί η διπλή διεθνής έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας(ΚΟΕ).
    Περισσότεροι από 1000 σκύλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαγωνιστούν και θα κριθούν για την αρτιότητα τους από καταξιωμένους διεθνείς κριτές.
    Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές σκύλων, να γνωρίσουν καλύτερα τις δεξιότητες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής από τους εκτροφείς τους, να μάθουν για προγράμματα εκπαίδευσης, να ακούσουν προτάσεις για grooming(καλλωπισμός) των καλύτερων μας φίλων και tips για ιδανική διατροφή, να ενημερωθούν για προϊόντα φροντίδας, αξεσουάρ και εξοπλισμό άσκησης. Παράλληλα, δεκάδες ειδικοί, θα βρίσκονται στα περίπτερα του διεθνούς φεστιβάλ για να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να βοηθήσουν στις επίλυση των αποριών τους.
    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων οι χορηγοί μας και οι εμπορικοί εκθέτες θα διοργανώσουν μια σειρά διαγωνισμών με έπαθλο πολλά δώρα, που θα λάβουν οι επισκέπτες του διεθνούς φεστιβάλ.
    Δεκάδες τυχεροί επισκέπτες θα εξασφαλίσουν τροφή για τα σκυλάκια τους από τους χορηγούς μας και τους εμπορικούς εκθέτες από έναν μήνα ως έναν χρόνο.
    Επίσης, ο μεγάλος μας χορηγός, η Royal Canin Hellas δημιούργησε για τους μικρούς μας φίλους που θα επισκεφτούν το International Dog Festival - Athens 2013 ένα μοναδικό παιδότοπο. Σ' αυτόν οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα γελάσουν, θα ενημερωθούν για τα σκυλάκια και θα περάσουν χρόνο με έναν διάσημο καλεσμένο έκπληξη.
    Για τους συμμετέχοντες στην διπλή διεθνή έκθεση του ΚΟΕ θα υπάρξει δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση παρέα με τα σκυλάκια τους.
    Επίσης, στην έκθεση θα λάβουν μέρος οι Διασώστες και οι Σκύλοι της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι γνωστοί Σαμαρείτες και οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους τετράποδους διασώστες και να συνομιλήσουν με τα μέλη της ομάδας σχετικά με τη λειτουργία, τις ιδιαιτερότητες και τις δράσεις της.
    Ενεργή παρουσία θα έχει και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με την έντονα ευαίσθητη δραστηριότητα της και συνεισφορά στην ανακούφιση των αδέσποτων ζώων.
    Οι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να δουν και τα απόλυτα εκπαιδευμένα σκυλιά του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, μια ευκαιρία, που δίνεται σπάνια και καλό θα ήταν να μην την χάσετε.
    Στόχος του International Dog Festival Athens 2013 είναι η αναβάθμιση του ρόλου του σκύλου στην ελληνική κοινωνία και η ανάδειξη της πολύπλευρης παρουσίας του στην καθημερινότητα μας ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού.
    Σας περιμένουμε…
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529, στο mail dogfestival2013@gmail.com , στο site που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φεστιβάλ το www.dogfestival.gr και την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/DogFestival2013 .

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο “International Dog Festival” Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top