728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

    ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ «ΔΑΜΑΖΟΥΝ» ΤΑ…. ΚΥΜΑΤΑ!

    Συγκινητική είναι η ιστορία του Όνυξ, ο οποίο εδώ και δύο χρόνια έχει διαγνωστεί με λέμφωμα, αλλά δεν το βάζει κάτω. Παρόλα τα χρόνια του δαμάζει τα κύματα σαν επαγγελματίας σερφερ προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα! Αλλά αυτό που μάλλον δεν γνωρίζετε, είναι ότι...
    ο Όνυξ είναι ένα πανέμορφο λαμπραντόρ ριτρίβερ που έλαβε μέρος στον 4ο διαγωνισμό «surf city surf dog»!
    Η Σκυλοπαραλία στο Huntington της California γέμισε για ακόμα μια φορά από τους τετράποδους φίλους μας. Σκυλάκια μικρά μεγάλα, όλων των χρωμάτων και κάθε ηλικίας έδωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά. Πάνω από 1000 επισκέπτες παρευρέθηκαν στο διαγωνισμό όπου το θέαμα ήταν πραγματικά μοναδικό. Όπως αναφέρει η διοργανώτρια Λίζα Σκόλμαν τα έσοδα από το τουρνουά διατίθενται σε φιλοζωικές οργανώσεις.
    Ενώ ο περσινός διαγωνισμός εκτυλίχθηκε κάτω από ισχυρούς ανέμους δυσκολεύοντας την διαδικασία φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ ευνοϊκές, προσφέροντας στα σκυλάκια και τους συνοδούς τους την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν! Κάθε σκυλάκι είχε στη διάθεσή του 30 με 40 λεπτά να εντυπωσιάσει το κοινό με τις δεξιότητες του. Οι κριτές βαθμολόγησαν τις προσπάθειές των μικρών μας φίλων όπου στόχος τους ήταν να ισορροπήσουν στην σανίδα και αν κατάφερναν να μην είναι ξαπλωμένοι αλλά όρθιοι εξασφάλιζαν μεγαλύτερη βαθμολογία.




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ «ΔΑΜΑΖΟΥΝ» ΤΑ…. ΚΥΜΑΤΑ! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top