728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

    Αυτή η κουταβίτσα θέλει να βρει ένα σπίτι και αγάπη...

    Η μικρή Scarlet! Μια κουταβίτσα starlet!
    Το ότι βρήκαμε τον μικρό Gasoline μας προβλημάτισε... Αποφασίσαμε να ψάξουμε στην γύρω περιοχή μήπως υπήρχαν και άλλα σκυλάκια που να του μοιάζουν... 
    Μετά από αρκετές προσπάθειες, πετύχαμε μια αδεσποτούλα μανούλα, ιδιαίτερα φοβισμένη και τέσσερα μικρά κουταβάκια να την ακολουθούν. Πράγματι, τα δύο από αυτά μοιάζουν καταπληκτικά στον μικρούλη μας που ήδη υιοθετήθηκε. 
    Βέβαια, ήταν πολύ δύσκολο να τα πλησιάσουμε, καθώς αυτά απομακρύνονταν μέσα στο βουνό. 
    Για καλή του τύχη, το ένα πιάστηκε μέσα σε κάτι κλαδιά και νομίζοντας ότι έτσι θα περνούσε απαρατήρητο, στάθηκε ακίνητο. Το ξεμπλέξαμε και το πήραμε αγκαλιά.
    Μια... γλυκιά φατσούλα με κάτι λαμπερά ματάκια που κοιτούσαν με απορία, βρήκε αμέσως θέση στην αγκαλιά μας. Ένα όμορφο κοριτσάκι! Η Scarlett, για να συνεχίσει να είναι τυχερή, πρέπει να βρει ένα ζεστό σπιτάκι και πολλή πολλή αγάπη.
    Τα σκυλιά του καταφυγίου ''Ομάδα Εθελοντών Καταφυγίου Έδεσσας'' ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρο μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα. 
    Για υιοθεσίες τηλεφωνήστε στο 6947-942672 Δευτέρα-Παρασκευή μεταξύ 10-6 ή στείλτε email στο oekedessas@gmail.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτή η κουταβίτσα θέλει να βρει ένα σπίτι και αγάπη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top