728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

    Κατηγορούνται ότι πολτοποίησαν ζωντανό σκυλί! Τι συνέβη στην Πάτρα...


    Έντονη συζήτηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες στην Πάτρα με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων που...
    κατηγορούνται οτι πολτοποίησαν σκύλο που βρίσκονταν μέσα σε κάδο απορριμμάτων, ρίχνοντάς τον στο απορριμματοφόρο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο εργαζόμενοι φέρονται να υποστηρίζουν οτι η υπόθεση... "στήθηκε" απο δυο άγνωστα άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα που ακολούθησαν με ένα όχημα τύπου μερσεντές την πορεία του απορριμματοφόρου απο τον κάδο και μέχρι το σημείο που έγινε αντιληπτή απο διερχόμενους η παρουσία του σκύλου. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους εργαζόμενους να κάνουν λόγο για περίεργες κινήσεις του ζευγαριού που πιθανόν να ήταν τα αφεντικά του άτυχου τετράποδου.
    Το γεγονός που σημειώθηκε χθες το πρωί στο Καστρίτσι Πατρών προκάλεσε την οργή του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά ο οποίος διέταξε να κληθούν αμέσως σε απολογία οι εργαζόμενοι και να διενεργηθεί ΕΔΕ για την παραδειγματική τους τιμωρία εφόσον αποδειχθεί ότι ευσταθούν οι καταγγελίες.
    Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον Αχαϊκό Σύλλογο Μέριμνας Ζώων το απορριμματοφόρο με αριθμό ΚΗΗ 4856 του Δήμου Πατρέων, πήρε μαζί με τα σκουπίδια στον κάδο που τα πολτοποιεί και ένα ζωντανό σκυλί, μπρος στα έκπληκτα μάτια των παιδιών ενός γειτονικού σχολείου τα οποία είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου και μαζί με τους γονείς τους άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς για να το σώσουν.
    Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο και όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά ο ένας εξ΄ αυτών άρχισε να μιλά με το ζώο: "Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις" του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη τους αναφορά για το περιστατικό, ο οδηγός του απορριμματοφόρου και οι δύο συνοδοί εργάτες που κάνουν την αποκομιδή, ισχυρίζονται ότι πήραν κανονικά τον κάδο και τον άδειασαν στο απορριμματοφόρο. Όπως λένε, τη στιγμή που ξεκινούσε η αυτόματη κουτάλα, άκουσαν γαυγίσματα και ουρλιαχτά αλλά ήταν ήδη αργά να αντιδράσουν καθώς δεν προλάβαιναν να σταματήσουν το μηχάνημα πολτοποίησης.
    Όπως λένε οι τρεις υπάλληλοι που κατηγορούνται για εν ψυχρώ εκτέλεση του ζώου, θα πρέπει το αφεντικό του ζώου να το είχε σκόπιμα πετάξει στον κάδο μάλλον επειδή ήταν άρρωστο, καθώς - όπως επισημαίνουν- αυτό δεν αντέδρασε όταν ήταν στον κάδο ούτε ακούστηκε η φωνή του όταν άδειαζε ο κάδος.
    Αρνούνται ότι τους φώναζαν γονείς και μαθητές και όλα όσα τους καταλογίζουν.
    Το Σωματείο Οδηγών Χειριστών του Δήμου Πατρέων καταδικάζει απερίφραστα το αποτρόπαιο αυτό γεγονός που συνέβη σήμερα στο Καστρίτσι Πατρών. Διαβεβαιώνει ότι από πλευράς του θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση αυτή και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους.
    xespao.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κατηγορούνται ότι πολτοποίησαν ζωντανό σκυλί! Τι συνέβη στην Πάτρα... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top