728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

    Εκπαιδευτής σκύλων το αμόρε της Κ. Ζαρίφη...

    Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα Γιάννη ακούγαμε και Γιάννη δεν βλέπαμε! Μιλάμε για τον σύντροφο της Κατερίνας Ζαρίφη, τον οποίο η παρουσιάστρια κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την πρώτη του επαφή με τον χώρο όπου...

    εργάζεται η αγαπημένη του την έκανε όταν βγήκε τηλεφωνικά στην «Ελένη» προκειμένου να ευχηθεί στον «αέρα» στην Κατερίνα την ημέρα της γιορτής της, κάνοντάς τη να συγκινηθεί.
    Τελικά ο Γιάννης έκανε και... κανονική εμφάνιση, στα μπουζούκια αυτήν τη φορά. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.
    Η παρουσιάστρια, πιο χαρούμενη κι ερωτευμένη από ποτέ, δεν αποχωρίστηκε την αγκαλιά του συντρόφου της σχεδόν καθόλου. Αλλά κι εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει τις τρυφερότητες της Κατερίνας.
    Βέβαια, καθώς ο Γιάννης δεν έχει συνηθίσει το... παιχνίδι της δημοσιότητας (είναι κάτι που δεν του αρέσει και ιδιαίτερα), επέλεξαν να καθίσουν σε κάποιο από τα πίσω τραπέζια στο Teatro κι όχι σε κάποιο από τα πρώτα, κοντά στην πίστα.
    Ο γοητευτικός άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνας Ζαρίφη δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, αλλά ασχολείται με την εκπαίδευση και την εκτροφή σκύλων. Η παρουσιάστρια μάλιστα, γνωστή φιλόζωη και περήφανη ιδιοκτήτρια λυκόσκυλων, αρκετές φορές ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στα social media με τα τετράποδα που περνούν από τα χέρια του συντρόφου της.
    ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Εκπαιδευτής σκύλων το αμόρε της Κ. Ζαρίφη... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top