728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

    Ο Θοδωρής μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον...

    Κι όμως, αυτός ο σκυλάκος που κουνάει χαρούμενος την ουρίτσα του, είναι ο Θοδωρής μας!
    Μετά από 20 μέρες παραμονής στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ και αφού έγινε και νέο χειρουργείο, ο μικρός μας πήρε εξιτήριο! 
    Χαρούμενος κι ευδιάθετος, χοροπηδούσε όταν μας είδε και μας έγλειφε συνεχώς τα χέρια. Τα παιδιά στην κτηνιατρική που τον φρόντισαν τόσο καλά, τον φιλούσαν συγκινημένα αποχαιρετώντας τον.
    Και όχι άδικα, αφού είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας, φιλικός με τους πάντες και απόλυτα δεκτικός σε ό,τι θεραπεία χρειάστηκε. 
    Τον...
    μεταφέραμε σε πανσιόν στην Θεσ/νίκη, όπου και θα συνεχίσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή και σε λίγες μέρες θα ξαναεπισκευτούμε μαζί του το Α.Π.Θ για την αφαίρεση των ραμμάτων.
    Είμαστε όλοι τρομερά συγκινημένοι με την εξέλιξη της υγείας του Θοδωρή, αλλά και με την συγκλονιστική ανταπόκριση όλων σας στις εκκλήσεις μας για οικονομική βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι έχουμε κάνει για το πλάσμα αυτό. Για μια ακόμα φορά, μας θυμίσατε ότι όλα είναι δυνατά ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως του Θοδωρή και δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε γι αυτό… 
    Ευχόμαστε από ‘δω και πέρα, ο μικρός μας να ξεχάσει ό,τι έχει περάσει και να ζεί τόσο χαρούμενος, όσο τον βλέπουμε εμείς τώρα. Kαι φυσικά,σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να πάει στην δική του, μόνιμη οικογένεια,η οποία ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα.
    Θοδωρή σ΄αγαπάμε όλοι, γιατί το αξίζεις….
    Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Θοδωρής μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top