728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

    Προσοχή! Αρπαγή και εγκατάλειψη σκύλου...

    Αρπάχθηκε από τη γειτονιά μας στη Ραφήνα θηλυκό σκυλί μεγαλόσωμο (30-40 κιλά), ημίαιμο τσοπανόσκυλο, χρώματος γκρι- καφέ, φορά καφέ χοντρό λουρί με καρφιά, είναι ηλικίας 7-8 ετών περίπου, πιθανότατα έγκυος. Κουτσαίνει ελαφρώς. Αρπάχθηκε με σκοπό την εγκατάλειψή του σε άλλη γειτονιά.
    Το σκυλί με το όνομα Χαρίκλεια βρέθηκε στη γειτονιά μας από... κάποιον που το έφερε αρχικά, γιατί το λυπήθηκε (ο ιδιοκτήτης της πέθανε το καλοκαίρι) και μετά άρχισε να αδιαφορεί γι αυτήν κι έλεγε ότι δεν είναι δικιά του κι ότι δε μπορεί να την φροντίσει.
    Εδώ και 5 μήνες το ταΐζαμε και το φροντίζαμε μαζί με άλλα πολλά σκυλιά που έρχονται για φαγητό και που τα φροντίζουμε όλα όσο μπορούμε (στειρώσεις, φάρμακα για ερλείχια, αμπούλες, αντιπαρασιτικά, εμβόλια) καθώς κι εμείς έχουμε πολλά δικά μας ζώα.
    Στις 23 Δεκεμβρίου είχαμε κανονίσει να πάμε την Χαρίκλεια για εξετάσεις και για στείρωση. Δυστυχώς το σκυλί εξαφανίστηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Από αυτόπτη μάρτυρα μάθαμε ότι αυτός που την είχε αρχικά φέρει πριν 5 μήνες, την έβαλε στο αμάξι του και έφυγε με σκοπό να την εγκαταλείψει σε άλλη περιοχή!!! Κάπου στην Βραυρώνα, όπως μας είπαν!!!
    Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία. Το σκυλί δεν ήταν δικό μας αλλά θέλουμε να το βρούμε, γιατί είναι τραγικό και εγκληματικό να περιφέρεται μόνο του, νηστικό κάπου και με πιθανότητα να γεννήσει.
    Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει την περιοχή ή κάποιο σύλλογο που δραστηριοποιείται εκεί, αν προσέξουν κάποιο σκυλί που να ταιριάζει στην περιγραφή αυτή, παρακαλώ πολύ να με ειδοποιήσουν στο 6937224268.
    .

    268.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Προσοχή! Αρπαγή και εγκατάλειψη σκύλου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top