728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

    Δώστε στον Τομ μία ευκαιρία να βρει ένα σπίτι...

    ΟΝΟΜΑ: ΤΟΜ
    ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 6 μηνών
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: Μεσαίο προς μεγάλο
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Φιλικός με ανθρώπους και σκυλιά, συνεσταλμένος όταν γνωρίζει νέα άτομα, θέλει λίγο χρόνο για να νιώσει ασφάλεια, του αρέσουν πολύ τα χάδια
    ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος.
    Ο Τομ είχε βρεθεί τον Αύγουστο όταν... ήταν κουταβάκι μαζί με τον αδερφό του και οι δυο υπέφεραν από πολύ έντονο δερματικό πρόβλημα. 
    Ακολούθησαν ένα μήνα θεραπεία κατά τον οποίο βρίσκονταν κλεισμένοι σε ένα κλουβάκι και η μόνη τους επαφή με άνθρωπο ήταν με την εθελόντρια που κάθε μέρα τους καθάριζε το κλουβάκι και τα περιποιόταν. 
    Έκαναν πολύ καιρό να νιώσουν ανθρώπινο χάδι από γυμνό χέρι και ίσως και σε αυτό οφείλεται ότι και οι δυο είναι πολύ συνεσταλμένοι όταν γνωρίζουν νέα άτομα ή όταν πρόκειται να φύγουν από το σπίτι τους.
    Ο αδερφούλης του Τομ υιοθετήθηκε πρόσφατα και τώρα ο Τομ έχει κλειστεί περισσότερο στον εαυτό του και νιώθει μεγαλύτερη ανασφάλεια. Είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα, του αρέσουν τα χάδια και οι αγκαλιές και χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα ασχοληθεί μαζί του και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή του και κυρίως που θα του δώσει πολλή πολλή αγάπη!
    Είναι πολύς φιλικός με τα σκυλιά και είναι γενικά ήσυχος, δεν γαβγίζει άσκοπα.
    Δώστε στον Τομ μια ευκαιρία να βρει ένα σπίτι!
    Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας που θα ορίζει την στείρωση όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
    Τηλ για Υιοθεσία 694.4949.741
    Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δώστε στον Τομ μία ευκαιρία να βρει ένα σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top