728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

    Προς αναζήτηση μιας οικογένειας...

    Γεννήθηκαν αρχές Ιανουαρίου στην περιοχή των Καταρρακτών, μέσα στο χιόνι από αδέσποτη μανούλα. Μεταφέραμε όλη την οικογένεια - την πανέμορφη Σετερίνα και τα μωρά της - στο σπίτι μιας εθελόντριας, προκειμένου να επιβιώσουν από το κρύο. Τα περισσότερα αδερφάκια υιοθετήθηκαν μόλις πέρασαν δυο μήνες.
     Απέμειναν η Ήρα, ο Ζορό και η Γλύκα. 
    Ο... καιρός της φιλοξενίας πέρασε και η μαμά Τζίνα με τα τρία κουταβάκια κατέληξε στο καταφύγιο. 
    Η Ήρα είναι ιδιαίτερα όμορφη, με το άσπρο και μαύρο να κάνουν παιχνίδι πάνω στο πρόσωπό της, πανέξυπνη και απίστευτα ευαίσθητη. Από πολύ μικρή διεκδικούσε την προσοχή μας. Δεν ήθελε απλά να είναι κοντά μας … ήθελε να βρίσκεται μέσα στην αγκαλιά μας. Έτσι μεγάλωσε, φιλική προς όλους και με τα μάτια της γεμάτα θλίψη όποτε μας αποχωριζόταν. Θέλει την ελευθερία της, κοντά σε έναν άνθρωπο που να την αγαπά και να της χαρίζει απλόχερα τα χάδια του. Μπορεί να γίνει η καλύτερη φίλη, σίγουρα η πιο πιστή, αρκεί να μη στερηθεί άλλο την ανθρώπινη επαφή μένοντας μέσα σε ένα κλουβί. Δεν αντέχει την μοναξιά της. Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να της προσφέρουμε τη ζωή που λαχταρά. Της αξίζει το καλύτερo!!!!!!!
    Τα σκυλιά του καταφυγίου ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας και έλεγχο από τον κτηνίατρο μας. Με την προϋπόθεση να στειρωθούν όσα δεν είναι στειρωμένα!
    Για υιοθεσίες τηλεφωνήστε στο 6947-942672 Δευτέρα-Παρασκευή μεταξύ 10-6 ή στείλτε email στο oekedessas@gmail.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Προς αναζήτηση μιας οικογένειας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top