728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

    Γρεβενά: Ο δήμαρχος επικήρυξε με 2.000 ευρώ αυτούς που ρίχνουν φόλες σε ζώα

    Οι συνεχόμενοι θάνατοι αδέσποτων ζώων από φόλες, που ρίχνουν ασυνείδητοι σε διάφορα σημεία της πόλης των Γρεβενών τις τελευταίες μέρες, θορύβησαν την δημοτική αρχή.
    Σήμερα  Τρίτη ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες, επισημαίνοντας ότι...
     η προσπάθεια που έχει αρχίσει στον συγκεκριμένο τομέα δεν θα σταματήσει από καμία ενέργεια, από όπου και αν προέρχεται.
    "Μετά την αποτρόπαια πράξη κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι δηλητηριάζοντας αθώα αδέσποτα ζώα προσέβαλλαν βάναυσα ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, με την ιδιότητά μου ως απλού πολίτη αυτής της πόλης θέλω να δηλώσω ότι προσφέρω το ποσό των 2.000,00€ σ΄ αυτόν που με οποιονδήποτε τρόπο αναφέρει στις αρμόδιες αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων αχαρακτήριστων και εγκληματικών πράξεων" δήλωσε ο δήμαρχος.
    Και πρόσθεσε: "Θέλω να τονίσω σε κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή με τη δημιουργία νόμιμου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στα παλιά σφαγεία για περισυλλογή, προσωρινή φιλοξενία και διαχείριση των αδέσποτων ζώων δεν θα σταματήσει από καμία τέτοια ενέργεια από όπου και αν προέρχεται και η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Φιλοζωική Εταιρεία Γρεβενών θα συνεχισθεί".
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γρεβενά: Ο δήμαρχος επικήρυξε με 2.000 ευρώ αυτούς που ρίχνουν φόλες σε ζώα Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top