728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

    Κτηνωδία στη Λεμεσό! Της έστελναν απειλητικά μηνύματα και σκότωσαν τον σκύλο της...

    Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου που έγινε στην Λεμεσό και προκαλεί ερωτήματα για το τι "τέρατα" υπάρχουν εκεί έξω.
    Μετά από καταγγελία που έφτασε στο themaonline άγνωστα άτομα δηλητηρίασαν σκύλο στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην Λεμεσό πετώντας τροφή η οποία...
     περιείχε δηλητήριο. Σύμφωνα με την καταγγελία οι ένοικοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους την Πρωτοχρονιά. Το περίεργο είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα των δραστών αφού κάποιες μέρες πριν έριξαν στο δρόμο σαλάμι με δηλητήριο το οποίο το συγκεκριμένο σκυλάκι έφαγε.
    Με το εντεκάχρονο κοριτσάκι
    Όμως οι ιδιοκτήτες του σκύλου κατάφεραν να μεταφέρουν το άτυχο ζώο έγκαιρα στον κτηνίατρο και να το κρατήσουν στην ζωή.
    Το αρρωστημένο τους μυαλό όμως σκαρφίστηκε άλλο τρόπο για να δολοφονήσουν τον σκύλο. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατάγγειλε επίσης ότι δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της από άγνωστο αριθμό. Όπως μας ανάφερε μετά το απεχθές έγκλημα τα συγκεκριμένα άτομα της έστειλαν μήνυμα το οποίο έγραφε ότι "Δεν αφήνουμε δουλειές μισοτελειωμένες". Η οικογένεια δηλώνει σοκαρισμένη από το γεγονός.
    Το themaonline θα διερευνήσει περισσότερο το θέμα και θα φέρει περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζονται πιο αυστηροί νόμοι για την προστασία των ζώων στην Κύπρο του 2014.
    Δείτε τα ακριβές λόγια της ιδιοκτήτριας του άτυχου σκύλουtothemaonline.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κτηνωδία στη Λεμεσό! Της έστελναν απειλητικά μηνύματα και σκότωσαν τον σκύλο της... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top