728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

    Ο μαχητής Πάρης χρειάζεται μία οικογένεια...

    Ο Πάρης, ένας γλυκύτατος παραλυτάκος, βρέθηκε από δύο εθελοντές μας πεταμένος σε ένα χωράφι σε άθλια κατάσταση, κατόπιν τηλεφωνήματος μιας κυρίας που έτυχε να τον δει.
     Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο όπου και έγινε η διάγνωση. Είχε κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και έπρεπε να μεταφερθεί Θεσ/νίκη για να χειρουργηθεί.
    Μάλλον...
    ήταν κάποιες μέρες χτυπημένος και ανήμπορος στο σημείο που βρέθηκε, γιατί είχε συγκαεί ανάμεσα στα πίσω πόδια, πιθανώς λόγω της ακινησίας και είχε παντού πληγές.
    Ήταν αποφασισμένος να παλέψει! Χειρουργήθηκε και όλα πήγαν καλά αλλά δυστυχώς οι γιατροί του έδωσαν μόνο ένα ποσοστό 5-6% για να ξαναπερπατήσει.
    Έχει αποκτήσει και το δικό του ολοκαίνουργιο αμαξίδιο!!!
    Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε φιλοξενία όπου τον φροντίζουν με πολλή αγάπη και πολλά χάδια. Χρειάζεται όμως την δική του παντοτινή οικογένεια που θα τον αγαπά και θα τον φροντίζει εξίσου καλά.
    Παρακαλώ πολύ βοηθήστε τον να βρει την παντοτινή οικογένεια κοινοποιώντας το άλμπουμ και τα βιντεάκια που θα βρείτε στη σελίδα του.https://www.facebook.com/pages/Paris-the-sweetest-paralyzed-boy-ever-in-search-of-a-home/541504512587782?ref=hl
    Ο Πάρης μας είναι μαχητής, υπομονετικός, συνεργάσιμος, τα πάει πολύ καλά με παιδιά, ανθρώπους και ζώα, δεν γαβγίζει και δεν ενοχλεί. Δε θα σας απογοητεύσει ποτέ!
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κιβωτό στο μειλ:kivotosalexpolis@gmail.com Φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός Αλεξανδρούπολη Αριθ. Πρωτ. 14/2006
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο μαχητής Πάρης χρειάζεται μία οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top