728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

    Καταφύγιο αδέσποτων η Χριστουγεννιάτικη φάτνη στην Ξάνθη – Κοιμούνται με το θείο βρέφος


    Σε καταφύγιο για τα χιλιάδες αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην πόλη της Ξάνθης έχει μετατραπεί φέτος η Χριστουγεννιάτικη φάτνη που έχει τοποθετήσει...ο Δήμος Ξάνθης κάτω από το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας της πόλης.
    Η φάτνη χρησιμοποιείται από τα σκυλιά που περιφέρονται στην Κεντρική Πλατεία ως χώρος προστασίας από το κρύο ή τη βροχή, με τα ζώα να φωλιάζουν παρέα με το Θείο βρέφος που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της κατασκευής.
    Όπως είναι φυσικό μια τέτοια δραστηριότητα των ζώων γεννά και ακαθαρσίες τόσο εντός όσο και εκτός της φάτνης. Την ίδια στιγμή η αντιμετώπιση της έξαρσης του αριθμού των αδέσποτων ζώων στην περιοχή φαντάζει άλυτος γρίφος για τις Υπηρεσίες του Δήμου, με τις φιλοζωικές οργανώσεις της Ξάνθης κατά καιρούς να ζητούν επιτακτικά την επίλυση του προβλήματος.
    Ταυτόχρονα, αποκρουστική είναι η εικόνα που παρουσιάζει φέτος η κούκλα που επέλεξαν να τοποθετηθεί στη θέση του Θείου βρέφους στη φάτνη, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τρομακτικό και βρώμικο κουκλάκι το οποίο παραπέμπει πολύ περισσότερο σε ταινίες τρόμου παρά στη γέννηση του θεανθρώπου.
    thrakitoday.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Καταφύγιο αδέσποτων η Χριστουγεννιάτικη φάτνη στην Ξάνθη – Κοιμούνται με το θείο βρέφος Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top