728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

    Σάλος στην Κύπρο! Με εντολή του προέδρου Αναστασιάδη, παραδειγματική τιμωρία για τον συνταξιούχο καθηγητή που σκότωσε με φρικτό τρόπο το σκυλί του...

    Ιστορίες Αδέσποτων
    Κύπρος: Παρέμβαση του Προέδρου για να τιμωρηθεί ο 64χρονος που σκότωσε με φρικτό τρόπο το σκύλο του στη Λεμεσό
    Την παραδειγματική τιμωρία του 64χρονου βασανιστή που έδεσε το σκύλο του πίσω από το αυτοκίνητο του και τον έσερνε στο δρόμο μέχρι να ξεψυχήσει ξημερώματα Χριστουγέννων στη Λεμεσό, ζήτησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
    Η κόρη του Έλσα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook προαναγγέλλει και ενημερώνει ότι ο πατέρας της...
     και Πρόεδρος έδωσε οδηγίες στην αστυνομία να προχωρήσει εναντίον του 64χρονου συνταξιούχου καθηγητή που σκότωσε με τέτοιο φρικτό τρόπο το σκυλί του ράτσας ροντβάιλερ στο παραλιακό της Λεμεσού. Το σκυλί πέθανε και αυτός συνελήφθη από την αστυνομία ενώ την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερος και τώρα κάνει διακοπές στην Αθήνα.
    Η αποτρόπαια αυτή πράξη του 64χρονου προκάλεσε σάλο και αγανάκτηση στους Κύπριους και στάθηκε η αφορμή για την έναρξη μίας online εκστρατείας (https://secure.avaaz.org/en/petition/President_of_Cyprus_Nikos_Anastasiades_Timoria_ston_64hrono_poy_skotose_ton_skylo_toy_stin_LemesoDimioyrgia_APZ/?pv=2) για τη συλλογή υπογραφών, με την οποία φιλόζωοι ζητούν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας την παραδειγματική τιμωρία του 64χρόνου και τη δημιουργία αστυνομίας για την προστασία των ζώων.
    Ο 64χρονος αντιμετωπίζει 6 κατηγορίες για:
    1.Κατοχή σκύλου χωρίς άδεια, η οποία προνοεί φυλάκιση μέχρι 1 χρόνο, ή πρόστιμο μέχρι δέκα χιλιάδες ευρώ, ή και τα δύο.
    2. Παράνομη θανάτωση ζώου, η οποία προνοεί ποινής φυλάκισης, μέχρι 1 χρόνο, ή πρόστιμο μέχρι δέκα χιλιάδες ευρώ, ή και τα δύο.
    3.Ανησυχία, η οποία προνοεί φυλάκιση μέχρι 3 μήνες.
    4. Αντίσταση κατά της σύλληψης, η οποία προνοεί μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση.
    5.Εξύβριση, κατηγορία η οποία προνοεί φυλάκιση μέχρι 1 μήνα, ή πρόστιμο μέχρι 128 ευρώ, ή και τα δύο.
    6. Επίθεση, η οποία προνοεί φυλάκιση μέχρι 1 χρόνο, ή πρόστιμο μέχρι 1.708 ευρώ, ή και τα δύο.
    Η υπόθεση θα περάσει τώρα στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει εάν οι κατηγορίες στοιχειοθετούνται, ενώ πιθανόν να προστεθούν και νέα αδικήματα στο κατηγορητήριο, με βάση τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την ευημερία των σκύλων.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Το σκυλάκι δυστυχώς δε μπορεί να γυρίσει πίσω είναι αργά πια... όμως δεν του αξίζει αυτού του υπάνθρωπου να μείνει ατιμώρητος για το φριχτό έγκλημά του..

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Σάλος στην Κύπρο! Με εντολή του προέδρου Αναστασιάδη, παραδειγματική τιμωρία για τον συνταξιούχο καθηγητή που σκότωσε με φρικτό τρόπο το σκυλί του... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top