728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

    Προσέλαβαν ιδιωτική εταιρεία στο Σότσι για να θανατώσουν αδέσποτους σκύλους...

    Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση των δημοτικών αρχών του Σότσι, όπου θα ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε λίγες ημέρες, να προσλάβουν ιδιωτική εταιρεία, για να θανατώσει 2.000 αδέσποτους σκύλους και γάτες, σύμφωνα με καταγγελίες ακτιβιστών.
    Τον...
    περασμένο Απρίλιο οι αρχές προσέφεραν περισσότερα από 1.7 εκατομμύρια ρούβλια για την θανάτωση των αδέσποτων από το 2013 ως το 2015. Εκπρόσωπος είχε δηλώσει πως χρειάζονταν να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και την καλή εικόνα της πόλης.
    Αυτά τα σχέδια όμως αναβλήθηκαν λόγω της παγκόσμιας κατακραυγής.
    Ωστόσο, πρόσφατα ο Alexei Sorokin δήλωσε στο ABC News πως η εταιρεία του προσελήφθη για αυτό τον σκοπό από τις αρχές της πόλης.''Υπερασπίζομαι το δικαίωμα των ανθρώπων να περπατούν στον δρόμο χωρίς να φοβούνται αν θα τους επιτεθεί αγέλη σκύλων. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτοί οι σκύλοι είναι σκουπίδια.'' ανέφερε.
    Καθημερινά καταγράφονται επιθέσεις σκύλων στην ρωσική πόλη, όπου η στείρωση κοστίζει πολύ και συνεχώς σκύλοι εγκαταλείπονται στον δρόμο.
    Για αυτό, οι ακτιβιστές πιέζουν να κατασκευαστεί ένα καταφύγιο και να μειωθεί το κόστος της στείρωσης.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Προσέλαβαν ιδιωτική εταιρεία στο Σότσι για να θανατώσουν αδέσποτους σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top