728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

    Και το Όσκαρ πάει στον...

    Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την απονομή των Όσκαρς. Σίγουρα, στα βραβεία θα έπρεπε να προστεθεί ακόμα ένα για τους τετράποδους φίλους που παίρνουν μέρος σε...
    ταινίες και δίνουν μία ξεχωριστή νότα σε αυτές. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κόλπα, να σώζεις ανθρώπους, ακόμα και να κάθεσαι δίπλα στον ηθοποιό για πολλή ώρα. Επομένως, και αυτοί οι σκύλοι χρειάζονται αναγνώριση.
    Το 2011 είχε ξεχωρίσει ο Uggie στην ταινία The Artist.
    Το 2013 ποιος;
     Ακολουθούν πέντε προτάσεις για το φετινό Όσκαρ καλύτερου σκύλου ηθοποιού.

    1. Kevin Garnett στην ταινία The Heat
    Ένας Μεγάλος Δανός υποδύεται τον Kevin Garnett, που είναι ο σκύλος της οικογένειας Mullins. Η καλύτερη σκηνή του είναι αυτή που κάθεται υπομονετικά σε ένα γεμάτο φορτηγάκι. Πράγματι, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό όλοι οι σκύλοι.

    2. Baby boy στην ταινία Behind the Candelabra
    Ένα κανίς ονόματι Baby boy είναι ένας από τους σκύλους του Liberace, τον οποίο υποδύεται ο Μάικλ Ντάγκλας. Μάλιστα, ο σκύλος ήταν τόσο πειστικός, ώστε κέρδισε το βραβείο Palm Dog στο Φεστιβάλ των Καννών.

    3.Max στην ταινία Pacific Rim
    Στην ταινία ο Chuck, δηλαδή ο ηθοποιός Robert Kazinsky, έχει ένα αγγλικό μπουλντόγκ, τον Max. Ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro χρησιμοποίησε τον σκύλο σαν γέφυρα μεταξύ του Chuck και του αδερφού του Herc, ο οποίος έχει πρόβλημα στην επικοινωνία. Χάρη στον Max οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.

    4. Baxter Ancchorman 2:The legend continues
    O Baxter, ένας ημίαιμος σκύλος, είναι συνεχώς στο πλευρό του Ron Burgundy. Στην πρώτη ταινία ο σκύλος τον έσωσε από μία αρκούδα και στην δεύτερη από την επίθεση ενός καρχαρία. Ο Baxter θεωρείται ένας από τους πιο έξυπνους χαρακτήρες της ταινίας. Στις σκηνές που γυρίστηκαν στην παραλία χρησιμοποιήθηκε ένας σκύλος κασκαντέρ.


    5. Sadie στην ταινία The Conjuring
    Έχετε προσέξει ότι σε ταινίες τρόμου υπάρχουν σκύλοι οι οποίοι διαισθάνονται πως κάτι δεν πάει καλά; Αυτό συμβαίνει και στην συγκεκριμένη ταινία με τον σκύλο Sadie. Όταν η οικογένεια φθάνει στο σπίτι, ο σκύλος δεν θέλει να μπει μέσα. Δυστυχώς, όμως, δεν τον ακούν.

    Εσείς, εκτός από αυτές τις επιλογές, έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο; Περιμένουμε να ακούσουμε.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Και το Όσκαρ πάει στον... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top