728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

    Αποκριάτικο πάρτι των Φαντασμάτων του Ασπροπύργου...

    Ένα κίτς ,ένα τρέλα, ένα ΠΑΡΤΙ GHOSTERELLA με πολλά πολλά μπαλόνια και πολύχρωμα κορδόνια, να το ξέρετε, σαν πάτε τα σκυλούνια βοηθάτε, θα περάσετε καλά κι o Μάριος θα κουνήσει σύντομα και την ουρά!
    Όποιος δώσει το παρόν, μαζεύονται...
    τα χρήματα για πανσιόν, σας το λέω θυμηθείτε,τέτοιο ΠΑΡΤΙ δε θα βρείτε,με χαρούμενα λαχούρια και λογιών λογιών τραγούδια,με φαντάσματα τρελά να κουνάνε την ουρά!
    Κι άμα δεν παρευρεθείτε ,δεν πειράζει, μη χαθείτε πάρτε μία προσκλησούλα για να έχουμε τροφούλα και λεφτά για θεραπείες που έχουν γράψει ιστορίες!
    Γιορτάζουμε με μεγάλη χαρά τα δύο χρονιά ζωής της ομάδας "Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου" φοράμε την καλύτερη μας διάθεση και τα πιο αστεία ρούχα και σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο HOXTON καφέ-μπαρ σε ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι με μουσική 80s-90s που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
    **Προσκλήσεις μπορείτε να αγοράσετε και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας/εμαιλ ή μηνύματος καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό μέσω Παυπαλ. Θα υπάρχει λίστα με τα ονόματα των καταθετών στο Παυπαλ και το βράδυ του πάρτι οι προσκλήσεις σας θα σας περιμένουν στην είσοδο!!
    Εναλλακτικά,μπορούν και να ταχυδρομηθούν.
    PAYPAL: TheGhostsofAspropirgos@hotmail.gr

    ΠΟΤΕ: 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
    ΠΟΥ:HOXTON ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ(ΓΚΑΖΙ-ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ)
    ΩΡΑ:23:00

    **ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:10 ευρώ με ποτό
    ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αποκριάτικο πάρτι των Φαντασμάτων του Ασπροπύργου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top