728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

    Ο Ληξουριώτης σκυλάκος θα περπατήσει ξανά...

    Μεγάλη  περιπέτεια πέρασε αυτός ο αδέσποτος σκυλάκος από το Ληξούρι αλλά φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος.
    Ο σκύλος από την περιοχή του Αγίου Αντωνίου, ο Lucky, είχε πάθει...
    κάταγμα στον 1ο οσφυϊκό σπόνδυλο με εμφάνιση παραπληγίας, δηλαδή θα έμενε παράλυτος από την μέση και κάτω. Μάλιστα, σε αυτή την κατάσταση βρισκόταν 7-8 ημέρες μέχρι που ειδοποιήθηκε ο σύλλογος μας.
    Στις πρώτες εξετάσεις δεν φάνηκε και τόσο Lucky, καθώς το σπάσιμο της σπονδυλικής στήλης φαινόταν καταδικαστικό.
    Χάρη στην συγκινητική και άμεση κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα χρήματα που απαιτήθηκαν για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου και... ο Ληξουριώτης δεν το έβαλε κάτω! Αντέδρασε θετικά στην αγάπη και στην φροντίδα. Έδειξε σημάδια προσπάθειας να περπατήσει ξανά!
    Και ο κτηνίατρος επιβεβαίωσε με τις νέες πιο ειδικές εξετάσεις  ότι ο νωτιαίος του μυελός δεν έχει υποστεί βλάβη!!!!!
    Ο μικρός μας φίλος θα τα καταφέρει και σε ένα μήνα μπορεί να τον δούμε και να τρέχει.
    Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στο καταφύγιο μας τον τελευταίο καιρό και το ότι ο φίλος μας έρχεται από το πληγωμένο Ληξούρι μας κάνει διπλά χαρούμενους... Έτσι όπως στάθηκε αυτός στα πόδια του έτσι θα σταθεί και το Ληξούρι ...με την αγάπη όλων μας!!!!
    Δικαίως, λοιπόν, ο κτηνίατρος Λευτέρης Ψαρρός στο βιβλιάριο υγείας του φίλου μας τον έγραψε ως Θαύμα-miracle και του έκανε και το πρώτο του εμβόλιο φυσικά δώρο!!!!
    Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν με τις δωρεές τους για να συγκεντρωθεί το ποσό των 300 ευρώ που κοστίζει το αμαξίδιο, χρήματα που θα διατεθούν εξολοκλήρου για την θεραπεία του φίλου μας, την Niki Matarangas που μας έδωσε την ιδέα για το σάιτ που βάλαμε την αγγελία και την χορηγία της, τον Pavlos Georgilas Yvonne Walser που τελειοποίησαν την αγγελία και για την χορηγία τους, την Vaso Leventakou για όλες τις μεταφράσεις που μας έκανε, και τους Ιωάννη Κοσμάτο, Αντωνιάννα και Τοτίνα Σταματελάτου, την Καλλιόπη Πιστοπίδου, τον Peter Lee, τoν Antony Phillips, την Victoria Jones και τον B/O MW LM de Keijzer, την κα Τζένη Μαγδαληνού που μπήκε στο κόπο η γυναίκα και τον έφερε με το αυτοκίνητο της στο Αργοστόλι.
    Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όμως και τον κτηνίατρο Λευτέρη Ψαρρό που απέδειξε ακόμα μια φορά ότι σέβεται και τιμά το λειτούργημά του!!!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    Item Reviewed: Ο Ληξουριώτης σκυλάκος θα περπατήσει ξανά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top