728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

    Ντροπή! Εν ψυχρώ εκτέλεση αδέσποτου σκύλου στην Μυτιλήνη...

    Αυτόπτες μάρτυρες δύο στρατιωτικοί. Αναζητείται ο δράστης στο πλαίσιο του αυτόφωρου

    Έναν πυροβολισμό και το κλαψούρισμα ενός σκύλου άκουσαν χθες στις 10:30 το πρωί δύο νέοι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή των Νέων Κυδωνιών Λέσβου. Γυρίζοντας προς την...
    κατεύθυνση του πυροβολισμού είδαν άγνωστο σε αυτούς άνδρα να σημαδεύει με την καραμπίνα του προς το έδαφος και να πυροβολεί ξανά. Κατόπιν ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αγροτικό του αμάξι και εξαφανίστηκε. Οι δύο στρατιωτικοί έσπευσαν στο σημείο του πυροβολισμού και είδαν το άτυχο αδέσποτο ζώο να κείτεται νεκρό στο έδαφος δίπλα στο δρόμο. Χωρίς δεύτερη σκέψη μάζεψαν τους κάλυκες και μαζί με τα στοιχεία (αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος) και την περιγραφή του δράστη προέβησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.
    Όπως αναφέρει η Φιλοζωική Οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ενημερώθηκε ότι ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτόφωρου το οποίο λήγει απόψε τα μεσάνυχτα 7 Μαρτίου 2014.
    Η ΚΙΒΩΤΟΣ σε ανακοίνωση της συγχαίρει δημόσια τους δύο νέους άνδρες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι δε σιώπησαν μπροστά στο έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του άτυχου αδέσποτου σκύλου και ταυτόχρονα εύχεται το παράδειγμά τους να βρει μιμητές και μεταξύ των απλών πολιτών. Όσο για την Ελληνική Αστυνομία η ΚΙΒΩΤΟΣ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της και θεωρεί ότι θα κάνει το καθήκον της ώστε άλλος ένας δολοφόνος ζώων να οδηγηθεί ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ντροπή! Εν ψυχρώ εκτέλεση αδέσποτου σκύλου στην Μυτιλήνη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top