728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

    Η Φοίβη ψάχνει οικογένεια...

    Αριθμός microchip/Microchip number:900182000054150
    Το σκανταλιάρικο αυτό κορίτσι είναι η Φοίβη μας! Η μικρή ζουζούνα μας με την υπέροχη φατσούλα ,είναι τόσο τσαχπίνα και παιχνιδιάρα που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! Τρελαίνεται να παίζει με άλλα σκυλάκια και γατάκια και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε στιγμή για εκείνη είναι κατάλληλη για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης.
     Είναι περίπου 3,5 μηνών και...
    σύμφωνα με την εκτίμηση του κτηνιάτρου θα γίνει μεσαίου μεγέθους.
    Όποιος θέλει να κάνει μέλος της οικογένειάς του την κούκλα μας, μπορεί να καλέσει στο 6974590377 ή να στείλει mail στο dogs.adoptions@gmail.com.
    Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση.
    Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012.
    Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019********************
    Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζωάκια μας, σας παρακαλούμε μην αφήνετε σχόλια στις κοινοποιήσεις, τρέχουμε πολλές αγγελίες και είναι πιθανόν να μην τα δούμε. Όσοι ενδιαφέρονται ας πάρουν τηλέφωνο στα νούμερα που αναφέρονται στην αγγελία.
    Με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®. Για το πρόγραμμα υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE® δείτε εδώ:
    https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/πρόγραμμα-υιοθεσίας-pedigree/606243496091775
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Φοίβη ψάχνει οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top