728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

    Αυτό θα πει τύχη! Φιλοδώρημα 1.000 δολλαρίων για χάρη του σκύλου...

    Σίγουρα ο σκύλος έχει πολλά έξοδα, πόσο μάλλον, όταν του συμβεί κάτι δυσάρεστο. Η Christina Summit το ξέρει αυτό, αλλά μέσα στην ατυχία της ήρθε κάτι καλό, ένα διόλου ευκαταφρόνητο φιλοδώρημα.
    Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείου Hοliday Inn στο Νιου Τζέρσεϊ όπου...
    εργάζεται η Christina Summit. Ενώ τους εξυπηρετούσε εκείνη, παρατήρησαν πως στον καρπό του χεριού της υπήρχε ένα πατουσάκι σκύλου τατουάζ.
    Ο άνδρας την ρώτησε αν έχει σκύλο και η Christina Summit απάντησε καταφατικά. Τότε, τους μίλησε για ''το μωρό της'' ονόματι Tucker, που μόλις είχε χειρουργηθεί, επειδή είχε καταπιεί μία μπάλα του τέννις και αυτή έπρεπε να αφαιρεθεί. Ήταν πολύ στεναχωρημένη για το συμβάν. Ακόμα, την απασχολούσαν τα έξοδα της επέμβασης, τα οποία ανέρχονταν στα 2.700 δολλάρια. Μολονότι η ίδια δεν είχε χρήματα, θα έκανε τα πάντα για τον σκύλο της και δεν θα τον άφηνε έτσι.
    Αφού τους είπε όλα αυτά, έφυγε και τους άφησε μόνους. Το ζευγάρι, καθώς απολάμβανε το ποτό και το δείπνο, συζητούσε για τον άτυχο σκύλο. Και πήραν την απόφαση.
    Όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, πλήρωσαν 80 δολλάρια και άφησαν φιλοδώρημα 1000 δολλαρίων για τον σκύλο, ώστε να καλυφθεί μέρος των εξόδων του.
    Η Christina Summit δεν μπορούσε να το πιστέψει και δεν ήξερε πως να τους ευχαριστήσει.
    Όσο για τον σκύλο, τώρα αυτός είναι στο σπίτι του και αναρρώνει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτό θα πει τύχη! Φιλοδώρημα 1.000 δολλαρίων για χάρη του σκύλου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top