728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

    Πασχαλινό Μπαζάρ για τα αδέσποτα του Ασπρόπυργου...

    H ομάδα εθελοντών «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου» στην προσπάθειά της για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της περιοχής διοργανώνει για πρώτη φορά το δικό της πασχαλινό Bazaar, την Παρασκευή 11 Απριλίου, από τις 16:00-23:00, και το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, στο Bar Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, κέντρο Αθήνας, (σταθμός Μετρό - Σύνταγμα, σταθμός Ηλεκτρικού - Μοναστηράκι).
    Στο Βazaar θα...
    μπορείτε να βρείτε πλούσια ποικιλία σε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σε εξαιρετικές τιμές, πασχαλινά διακοσμητικά & σοκολατένια αυγά, γλυκά αλλά και διάφορα είδη γενικής χρήσης όπως βιβλία, παιχνίδια, cd, κοσμήματα, είδη pet & λιχουδιές ζώων, ρούχα, ροφήματα, καλλυντικά, και είδη μπιζού. Βέβαια και σε αυτό το event θα μπορείτε να αγοράσετε τους παραδοσιακούς λαχνούς μας κερδίζοντας όμορφα δώρα όπως καινούργια βιβλία, παιδικά και για μεγάλους, χειροποίητες κορνίζες, διακοσμητικά, χειροποίητα κεριά, κοσμήματα και πολλά άλλα.
    Τα μπαζάρ μας είναι ο κύριος τρόπος εύρεσης των απαιτούμενων οικονομικών πόρων για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα συνεχόμενα περιστατικά που συνεχώς αναλαμβάνουμε στη δύσκολη περιοχή του Ασπρόπυργου αλλά και για να αποπληρώσουμε μέρος του τεράστιου χρέους μας στην Κτηνιατρική κλινική του Γέρακα.
    Στα δύο χρόνια δράσης της ομάδας μας η στήριξη σας είναι καταλυτική. Για αυτό το λόγο σας καλούμε για άλλη μια φορά να σταθείτε αρωγοί αυτής της προσπάθειας και να μας ενισχύσετε συμβολικά έστω με μια μικρή αγορά.
    Τα μέλη-εθελοντές της ομάδας και οι φίλοι της γινόμαστε ΕΝΑ και πορευόμαστε παρέα να αλλάξουμε την εικόνα του Ασπρόπυργου.
    Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.

    Σας ευχαριστούμε πολύ
    "Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου"
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πασχαλινό Μπαζάρ για τα αδέσποτα του Ασπρόπυργου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top